Ukázať mu nejaký film,kde veľa ľudí zomiera, kamoška sa tak spamätala a prestala sa rezať a páchať pokusy o samovraždu. Proste mu ukázať, že kopa ľudí by chcela žiť, no nemôže a ten tvoj kamarát alebo dotyčný má možnosť žiť,ale nechce...
vlozit ho do miestnosti kde je 1000watt aparatura, a pustit mu cely album meshuggah na dostatocne vysokej hlasitosti.. typek by zabudol, ze bol volakedy kokot...
@mortysh hmmm....keď som si ako malá hrýzla nechty, máti mi ich namáčala do pálivej mletej papriky,alebo hociakého pálivého korenia čo sme doma mali,ale nasypať do na mäso,tak to by som sa s prepáčením byť tou dotyčnou posrala od bolesti
treba ho nejak motivovat k tomu aby prestal, napriklad ja ked som bol maly, som si obhryzal nechty, potom mi bol slubeny skrecok ak prestanem, tak som prestal
ja by som sa pokúsila na to pozerať chvíľu z jeho strany aby som mohla lepšie pochopiť jeho problém a hlavne dôvod prečo to robí- niekto si ani neuvedomuje,že si vlastne ubližuje,alebo nevie prečo si vlastne ubližuje ... potrebuje oporu a pochopenie aj keď o to na prvý pohľad možno nestojí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(vo význame: Poznáš toho a toho? Ja ho žeriem!)
by som sa toho človeka spýtala, či mu tak náhodou nejebe..
ale tak zaujimalo niekedy niekoho preco to ti ludia robia?
ja konkretne potrebujem zo seba nejako dostat napatie a nachvilku sa upriamit na fyzicku bolest + piercingy sa mi pacia
@kikushenka...17ro čný adolescent
nuž ako pomôcť, v prvom rade by mal ten človek sám chcieť alebo by ho mal niekto motivovať..ale ak to nejde tak jedine "cvokár"
@malapohroma hej, ale to je len časť odpovede to, že pochopíš, že ten človek má sebapoškodzovaciu poruchu a niečo tým ventiluje, mu nepomôže.
» www.birdz.sk/webka/corvuscor...