Máte pocit, že máte málo sebavedomia? Dočítala som sa k jednej rade, ako ho zvýšiť . Treba si niekde napísať všetky vaše dobré vlastnosti, čo vás napadnú. Nejde len o charakter, ale aj výzor. A vždy, keď budete mať pochybnosti, stačí si to prečítať. Môž
tomuto neverím, ja na sebe pravidelne nachádzam množstvo dobrých vlastností (aj zlých, ale teraz sa tvárme, že neexistujú a nezdá sa mi, že by sa to nejako odrážalo na mojom sebavedomí
jasné, že keď ich nájdeš 34, tak si to vyriešila, ale čo keby si ich našla povedzme 5, aj to by si si bola vedomá toho, že si preháňala a bola k sebe vyslovene štedrá?
@puco90 ja viem, mne tá pobožnosť už fakt ide na mozog.. lebo mám málo kamarátov! a keď sa rozprávam sama so sebou, presviedčam samú seba že to s ním diskutujem, nech sa necítim tak prihlúplo
@bludiacisvetom mam vies kde celeho Boha a aky som v jeho ociach...ja zijem na zemi a chcem byt sebavedomy medzi ludmi ach...ludia to vsade musite trepat do vety boha ?
"Rozumní, neosobní, logičtí a v praktických věcech rozhodní. Málo empatičtí. Váží si tradic. Jsou trpěliví a spolehliví. Na svět pohlíží mechanicky, systematicky. Zaujatost pro důkladnost, detaily.
Stručný popis: zodpovědný, perfekcionista, uzavřený, nemá rád riskování, konzervativní, samotář, nerad se svěřuje"
zname INTJ osobnosti: Stephen Hawking, Niels Bohr, Isaac Newton, John Maynard Keynes, John Forbes Nash, Isaac Asimov, Friedrich Nietzsche...
a fiktivne INTJ postavy: Hannibal Lecter, Light Yagami, Severus Snape, Palpatine, Stewie Griffin, Benjamin Linus niekde sa uvadza aj Gandalf ale tam su rozpory
Slavné osobnosti: Geoffrey Chaucer, Johann von Goethe, Piers Anthony, Mel Gibson, Nicole Kidman, Jamie Foxx, Fjodor M. Dostojevský
Fiktivní postavy: Doktor Živago, Luke Skywalker (Star Wars), Fox Mulder (Akta
Stručný popis: umělecky nadaný a kreativní, snílek, náladový, perfekcionista, pochybuje o sobě, často se cítí jako oběť společnosti, nejvzácněji se vyskytující typ, velmi dobrý pozorovatel - empatik, soucitný, okolím respektován víc než si myslí.
Človek ktorý má naozaj problém s nízkym sebavedomím si určite bude na sebe hľadať dobré vlastnosti Myslím si že práve z nedostatku alebo pocitu nedostatku je menej sebavedomý .... Bože a teraz akurát môžem nad sebou rozmýšlať a znižovať si svoje sebavedomie ďalej ďakujem...
@somslavka poznam podla seba ....v roznych testoch dosahujem 90-100% introvertnost k tomu sa ked sa prida socialna neinteligencia a asi aj neschopnost pochopit spolocenske ritualy, ktora je povahovym rysom intj a "specificky vzhlad" mam o trapasy medzi ludmi postarane ...uz ani neviem kde je hranica medzi normalnostou a blaznovstvom
ja som bola dlho zakomplexovana...aj kvôli vzhľadu, kvôli tomu, že niečo neviem...a raz som si proste povedala, že dosť, že sa nemôžem takto ďalej ničiť....v čom som horšia ako ostatni? ale dobre, asi za to môže aj môj frajer...
podla toho testu mi vyslo napr aj: "Může zastávat sebeliberálnější teorie, ale on sám vždy působí upjatě, konzervativně a střídmě. Má rád tlumené barvy a vyjadřování na úrovni." takze mozte vidiet, ze si ho nemusite robit
@drejka ja som sa tiez tak smála! ono to uplne cele vygradovalo do toho vyjadrovania na urovni a este par viet pred tym bolo, ze ma poburuju rebeli (punk a pod.). presne to bolo v tej zatvorke, som skoro umrela
@drejka sak ja aj som suchar strasny! ale bolo tam napisene, ze len 2% populacie tvorim (1,5% muzi a 0,5% zeny), tak vidis, ze nie vela ludi je na tom tak zle ako ja
@matusha taak skús toto... každé ráno, keď sa oblečieš, učešeš, namaľuješ, atď, sa pozri do zrkadla, a povedz si, že vyzeráš dobre... nahlas, to je dôležité aj to pomáha
@matusha veď ani ja sa nemaľujem ale... ak máš pocit, že keď sa učešeš a namaľuješ, vyzeráš lepšie, tak... prečo to nerobíš? a... nájdi na sebe to pekné, a to! pochváľ... ostatné odignoruj
Neviem ako vy ostatni, ale... mne uz vyslo INFP, ENTP, ENFP, INTJ a... a tak Vzdy v zavislosti od sucasnej nalady. Momentalne by mi imponovalo nieco ako ENTP, sekundu... idem to overit
@somslavka Vsetky boli nejake nahodne hned z googlu. Ale aj v tej dalsej diskusii, co tu bola len o typologii, mi na tom linku, co pouzili vsetci, vysiel este iny vysledok (INFP - to je aj moj najstabilnejsi priemer). Zrejme si teda stabilnejsia osobnost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
jasné, že keď ich nájdeš 34, tak si to vyriešila, ale čo keby si ich našla povedzme 5, aj to by si si bola vedomá toho, že si preháňala a bola k sebe vyslovene štedrá?
@17 lenže ľudia nikdy nebudú sebavedomí ak sa nezačnú mať radi a neprijmú seba, svoje telo také aké je
Kto vie AJ moze vyskusat » www.mypersonality.info/personality-typ... da sa zvladnut aj s google translatorom
Ak si date do googla svoj typ najde vam este dalsie vlastnosti...
"Rozumní, neosobní, logičtí a v praktických věcech rozhodní. Málo empatičtí. Váží si tradic. Jsou trpěliví a spolehliví. Na svět pohlíží mechanicky, systematicky. Zaujatost pro důkladnost, detaily.
Stručný popis: zodpovědný, perfekcionista, uzavřený, nemá rád riskování, konzervativní, samotář, nerad se svěřuje"
zname INTJ osobnosti: Stephen Hawking, Niels Bohr, Isaac Newton, John Maynard Keynes, John Forbes Nash, Isaac Asimov, Friedrich Nietzsche...
a fiktivne INTJ postavy: Hannibal Lecter, Light Yagami, Severus Snape, Palpatine, Stewie Griffin, Benjamin Linus niekde sa uvadza aj Gandalf ale tam su rozpory
nieco mimoriadne vhodne
....nemyslím, že toto by malo nejaký význam.
Zastoupení v populaci: 2% (z toho 1% muži a 1% ženy)
Nejvýraznější vlastnost: empatie
Ideální kariéra: malíř, spisovatel, básník, režisér, herec, psychoterapeut, konzultant, kněz, designér
Slavné osobnosti: Geoffrey Chaucer, Johann von Goethe, Piers Anthony, Mel Gibson, Nicole Kidman, Jamie Foxx, Fjodor M. Dostojevský
Fiktivní postavy: Doktor Živago, Luke Skywalker (Star Wars), Fox Mulder (Akta
Stručný popis: umělecky nadaný a kreativní, snílek, náladový, perfekcionista, pochybuje o sobě, často se cítí jako oběť společnosti, nejvzácněji se vyskytující typ, velmi dobrý pozorovatel - empatik, soucitný, okolím respektován víc než si myslí.
zaujimave =D
a na zvysenie sebavedomia podla mna nieje dobre pisat si veci co sa tykaju vyzoru
(šak to sa vymyká aj logike a je to úplne blbé )
a to som ja!
Super.