Ahojte hladám niaky second hadn v žiline a chcem sa opytat ci o niecom neviete Som chalan a predtym ako zacnete hejtovat v chodbe mam supry, 5 párov nike (z toho 3 air max), jordany(vsetko originaly..) atd proste mam rad "fashion", nenakupujem v new yo
musím sa smiať čo máte s týma hejterama preboha ,si kúpim bez hanbi boty za max 40 evri a tvárim sa ako boh a je mi u prdele či má niekto topánky niké ktoré mu vydržia asi tak dlho ako tie moje a pak mu ich nezreklamujú pretože si vždy nájdu dáku kravinu ktorú nevedia ani odôvodniť tým správnym spôsobom a v sekáči sa nájdu vždy super veci
@relieforsaddist
ved dobre ale ja neviem na koho tu natrafim aj ked dovolim si neshulasit airmaxy su zatial to naj co som mal a supry sa rozpadli to je pravda dokonca ich nezreklamovali (vraj zle chodim ) a vies o niakom sekaci teda?
Neviem o žiadnom pretože nebývam v žiline ,inak by som ti možná aj poradil ale ako neviem mňa nasralo to že som si boty kupil raz ,tuším to bolo okolo 3500 sk mal som ich na sebe asi 3mesiace a začali sa rozpadať no tak som ich dal reklamovať a vrátili mi ich s tým že som v nich hral futbal a že nato niesu určené ako kebyže nemám pľuca prefajčené jak starý dedo nepoviem ale takto budiž
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ved dobre ale ja neviem na koho tu natrafim aj ked dovolim si neshulasit airmaxy su zatial to naj co som mal a supry sa rozpadli to je pravda dokonca ich nezreklamovali (vraj zle chodim ) a vies o niakom sekaci teda?
a inak t si reatardovany neprejdes mesto a nevies najst obcchod? sak si sprav prechadzku aj dobre nakupis