Ahojte v utorok mi seklo v krku už ani neviem čo som robila myslela som si že mi to prejde no už je štvrtok a bolí to rovnako stalo sa vám to už niekedy ? neviete čo je na to dobré bola som si na to kúpiť tú hrejivú náplasť tak dúfam že mi to aspoň tro
mňa tak pred týždňom seklo z toho ,že som mala ťažkú tašku cez seba -.-" trpela som našťastie len deň a pol potom to prešlo a bola som len v teple zakrutená veľa som tým krkom nehýbala ..
obstrek a inekcie su posledna moznost, daj si tam hrejivu mast konsku, daj si sal, skoricovy krem si natri alebo nieco hrejive, najdi masera v okoli, to ti pomoze najlepsie
Tiež sa mi to pár krát stalo, keď som si utierala zadok.... Mali sme nato také fajn tabletky, no netuším, ako sa volali, ale pamätám si, že boli čierne (uhlie to nebolo) ... a za deň bolo všetko ok!
no ešte mi to neprešlo ... zdá sa mi že po tej náplasti mi to trošku pomohlo mám šatku okolo krku no veru budem musieť ísť asi do nemocnice ale vôbec sa mi tam nechce ísť ... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov