Zdravím,
je tu niekto fyzioterapeut? Dnes ma seklo v krku v sprche. Ak otočím hlavu do pravej časti, hrozná bolesť. Dal som si na to kónsku masť a hľadal som bolestivé body a stláčal som ich, kedže na internete som sa dočítal. Nemám čas behať po ambulanciach, kedže do podvečera musím byť fit. Vie mi niekto poradiť? Bolesť trocha upadla, ako na začiatku, kedže som si dal masť.
Ďakujem..
Mne osobne pomohli opakovane, ako účinné budú u teba nie je možné odhadnúť.
Treba sa v lekárni poradiť a dať si pozor na obsah kapsaicínu. Na trhu sú rôzne druhy náplastí a niektoré, (hoci to možno znie bizarne) sú schopné spôsobiť malé "popáleniny"
Mňa raz neskutočne seklo v chrbte. Nemohla som sa ani pohnúť. Hneď som išla do nemocnice a dali mi injekciu od bolesti. Vieš... Buď ti to samé prejde alebo kľudne sa skús opýtať v lekárni. Každopádne by bolo dobré udržiavať miesto seknutia v teple.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
je tu niekto fyzioterapeut? Dnes ma seklo v krku v sprche. Ak otočím hlavu do pravej časti, hrozná bolesť. Dal som si na to kónsku masť a hľadal som bolestivé body a stláčal som ich, kedže na internete som sa dočítal. Nemám čas behať po ambulanciach, kedže do podvečera musím byť fit. Vie mi niekto poradiť? Bolesť trocha upadla, ako na začiatku, kedže som si dal masť.
Ďakujem..
Ďakujem ti za radu. Je to účinné? Pomohlo ti to, alebo ? Potrebujem byť fit, čím skôr.
Treba sa v lekárni poradiť a dať si pozor na obsah kapsaicínu. Na trhu sú rôzne druhy náplastí a niektoré, (hoci to možno znie bizarne) sú schopné spôsobiť malé "popáleniny"