Ahojte, dnes ráno som sa zobudila s tým, že absolútne neviem pohnúť hlavou. Krk ma bolí úplne od vrchu až po rameno. Jediné čo viem, je pozrieť do jednej strany, to je všetko. Čo mám robiť, aby to čo najrýchlejšie prešlo? :/
viem že na uvolnenie svalstvo je liek Baklofen ( neviem či sa to tak píše) ale ten je tuším iba na predpis.. popros niekoho nech ti to rozmasíruje a pretrp tú bolesť a o 2 dni bude lepšie.. súcitím s tebou lebo aj mňa raz seklo z ničoho nič a prvý týždeň som umierala od bolesti a nasledujúci pol rok som nevedela do zadu ohnúť hlavu
Mam len 15 rokov a dnes ráno ked som sa zobudil tak ma seklo v krku a ani do školy som neišiel vyskúšal som si dať na to šál natrel som to "Ibalginom" dal som si teplí aj zalahol som ležal som asi 5 hodin a nič nepomáha. Našťastie už ma to tak neboli ako v ráno. A do teraz som si myslel že seknutie môžu dostať len starší ľudia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
..kvak..
Celkom vtipné mi to bolo ... vlastne aj teraz mi to je vtipné
Asi máš na mysli Guajacuran