@matus123 Je to niečo ako eBay. Každý predajca má svoj cenník poštovného. Napríklad tento » www.discogs.com/buy/Shellac/Gle... má shipping "Shippig outside the U.S is $8 for the first item.". Najlepšie je najprv napísať predajcovi že máš záujem o to a to, že koľko by to vyšlo dokopy na slovensko. Platí sa najčastejšie cez PayPal, takže ak máš kreditku s povolenými platbami cez internet nemáš problém.
@18miki18 aha , diki za info ... a nieje nejak riskantne platit kreditkou cez net ? ja so to este neskusal , a otec ked to raz spravil tak mal s tym nejaky problem ze musel zrusit kreditku
@matus123 Je to riskantné. Ale ak máš internet banking a nastavíš si limit pre internetové platby pomocou karty na 0€, a zmeníš si ho len na dobu kým to zaplatíš a potom dáš znova na 0€ ten limit tak nieje problém. Ja to tak robím. Keby mi ak niekto hackol heslo na PayPal tak nič nezaplatí, lebo na kreditke mám nulový limit pre platby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak vies , samozrejme
Ale celkovo som zatiaľ nemal problém s platením.