Caute, chcem sa opytat ci z vas ma niekto selfie tyc, pretoze by som si to chcel kupit a sze ci to je dobre.........................................................................................
selfie tyc som nikdy nepochopil... ak chcem, aby som bol niekde odfoteny, tak si bud zaplatim profi, alebo amaterskeho fotografa, ktory ma odfoti, alebo ak nemam naroky na kvalitu tak nahodneho okoloiduceho.... ale ak mam naroky na kvalitu, a nemam peniaze, tak si kupim lacny stativ, nastavim si iso, clonu, expozicnu dobu, zaostrenie, kompoziciu, casovac a fotim.. stativ je drahy jak selfie tyc
hovorim o svojich preferenciach.. kde vidis hejty? normalne som vysvetlil, ze so selfie tycou nemam scenu pod kontrolou, so stativom ano.. a mozem fotit aj seba z hocijakej vzdialenosti, s hocijakou kompoziciou.. za tie iste prachy jak stoji selfie tyc
zakladatel temy sa pytal, ci je to dobre.. ja som vysvetlil, co by mi na selfie tyci vadilo... ak mu spomenute veci nevadia, nech si ju kupi.. clovek chce pomoct, vnesie nahlad aj z opacnej strany, aby zvazil pre a proti, porovna som to so stativom a zacnes ti riesit, ze hejtujem a ze ti je trapne... s tebou ma tvoje okolie zrejme problem hovorit otvorene, aby si to nebrala ako utok, resp. neutocila, ze?
@patrixo mna hlavne zarazilo ze si selfie tyc "nepochopil", chapes napr na co je dobra dosticka na krajanie, puzdro na okuliare alebo lis na cesnak? ci vysvetlim ti?
presne na zaklade toho povyseneckeho vyjadrovania som na teba reagovala tak ako som reagovala
@h8u ved nepochopil som a stale nechapem... dokonca som vysvetlil aj preco.. a nechapem preco to beres ze to je povysenecke. povysenecke by to bolo, keby poviem, ze selfie tyc je blbost.. keby to odsudim vo vseobecnosti.. ale ja to hovorim zo svojho pohladu, ze to nechapem.. to ze nieco nechapem este neznamena, ze to je zle... vyjadril som moj osobny postoj a aj som ho zdovodnil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
...
..
.
mne je trapne za tych co musia oveckovsky hejtovat aj to co ma normalne zmysel a je to uzitocne a absolutne nikomu to neublizuje
ja som bola mrte rada ze ju mam pozicanu od kamosa ked som sama cestovala, mam kopu fotiek ktore by som inak vobec nemala
hovorim o svojich preferenciach.. kde vidis hejty? normalne som vysvetlil, ze so selfie tycou nemam scenu pod kontrolou, so stativom ano.. a mozem fotit aj seba z hocijakej vzdialenosti, s hocijakou kompoziciou.. za tie iste prachy jak stoji selfie tyc
zakladatel temy sa pytal, ci je to dobre.. ja som vysvetlil, co by mi na selfie tyci vadilo... ak mu spomenute veci nevadia, nech si ju kupi.. clovek chce pomoct, vnesie nahlad aj z opacnej strany, aby zvazil pre a proti, porovna som to so stativom a zacnes ti riesit, ze hejtujem a ze ti je trapne... s tebou ma tvoje okolie zrejme problem hovorit otvorene, aby si to nebrala ako utok, resp. neutocila, ze?
presne na zaklade toho povyseneckeho vyjadrovania som na teba reagovala tak ako som reagovala