Čaute. Presťahovali sme sa a chcela by som sa spýtať , či nepoznáte nejakého dobrého zubára v Senici , poprípade v okolí Senice,nakoľko moja bývalá zubárka je cca 90km ďaleko. Ďakujem všetkým za rady
@silviaaa A nevieš či ešte berie ludí ? Ja som sa už totiž bola pýtať na 2.zš , neviem ako sa už volala a ona mi tak celkom drzo povedala že už neberie ...
@natussha neviem musíš sa spýtať..je v budove ako opisuje @2 je ich tam viac no myslím že táto je najlepšia.. priateľ chodí súkromnej zubárke do Jablonice(tj. 10km) môžem sa ti na ňu spýtať ak chceš
@silviaaa Dobre ,pôjdem sa spýtať. A nevieš ani nejakých takých , ku ktorím by som radšej nemala ísť ? Lebo už som dosť krát menila zubára ... Mamina kamarátka chodí k tej do Jablonice a sťažuje si na ňu ... :/
Zilinekova je v pohode, nesla by som ale k Culenovi - rozvrtal mi prvy zub pred asi 4 mesiacmi aj ked som nanom nemala ziaden kaz, asi mu to nikdy nezabudnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Smerom od Lidlu, cez park a naľavo je taká poliklinika.. Skús sa tam ísť pozrieť
za spýtanie nič nedáš