Čaute, chcem sa vás spýtať, kde pozeráte seriály v angličtine online s eng/cz titulkami (Priatelia, Big bang theory..). Nemôžem nič nájsť, tak mi napadlo, že vy to budete určite vedieť
čakať? stiahnem torrent na celú sériu a mám to za cca 2 hodiny stiahnuté a nemusím sa starať o to, kde čo pôjde onlajn a ako dlho sa to tam bude načítavať.
@leilla na starom kompe som mala asi tolko miesta, ze som bola rada ak sa mi tam vosli dva diely a nieto este cela seria, zato ze ty si nazoru, ze stahovat je lepsie, to neznamena ze to musi vyhovovat vsetkym
ale ozaj neviem čo máte všetci s tým sledovaním online, hlavne, keď v polke vyhodí, že si mám zaplatiť premium
@11 dnes som stiahla 1GB film za 7 minút, tak ozaj neviem ako dlho sa dá čakať na jednú časť seriálu, ale aspoň mám istotu, že keď vypadne net tak mám čo pozerať
stále mi príde efektívnejšie z hľadiska času aj kvality to sťahovanie. problém s pamäťou vyrieši nový notebook alebo externý disk, ale veď jak myslíš, keď chceš kukať onlajn, tak kľudne, mne je to srdečne jedno
@leilla proti tomu ja nic nemam, teraz ked uz mam novy ntb tak vacsinou naozaj aj ja stahujem...moj point bol len ze nie vzdy je ta vyhodnejsia moznost dostupna, novy notebook nie je chlieb, nekupis si ho len tak zo dna na den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ach ale nieže tam bude nával, lebo zas mi nič nepôjde!!!
čakať? stiahnem torrent na celú sériu a mám to za cca 2 hodiny stiahnuté a nemusím sa starať o to, kde čo pôjde onlajn a ako dlho sa to tam bude načítavať.
@11 dnes som stiahla 1GB film za 7 minút, tak ozaj neviem ako dlho sa dá čakať na jednú časť seriálu, ale aspoň mám istotu, že keď vypadne net tak mám čo pozerať
tak moje 2hodiny boli tiež cca, lebo nikdy to nesledujem,proste dám to ťahať a keď si spomeniem, tak už je to dávno stiahnuté
stále mi príde efektívnejšie z hľadiska času aj kvality to sťahovanie. problém s pamäťou vyrieši nový notebook alebo externý disk, ale veď jak myslíš, keď chceš kukať onlajn, tak kľudne, mne je to srdečne jedno
jj jasné, veď v zásade nijak neprotestujem