@youdontwanttoknowho haters gonna hate? ja som mala priatela ked som mala 14 a on mal 17, ostal so mnou aj ked ja som mala 15 a on mal 18, dokonca aj ked som mala 16 a on mal 19 O_____o a nikoho nic sme sa nemuseli pytat na birdzi
proste vazne seriozne sa nas to pytas? a ak ti povieme ze to nie je ok tak co, rozides sa s nou? na zaklade NAS? a ide ti vobec o NU? a mne povies haters gonna hate? si ujasni hlavne co mas ty v hlave, nediv sa ze ti napisem ze by som sa s tebou rozisla keby ti boli birdzaci (resp. cudzi, nezainteresovani ludia) prednejsi ako ja O____o
baba je v poriadku, ale ty nie....chodit v takom veku s mladsou o 3 roky je dost divne--ci ste akoze aj na rovnakej intelektualnej urovni?..lebo vsetky podobne pary ako ste vy, co poznam, tak tam ide len z jej strany o objavovanie sexuality a z tvojej, no.... o lahky sex, ale ak sa fakt milujete, tak pohoda...ono o 3 roky, ona bude mat 18, ty 21, co uz je fajn
@pijemzelenycaj no, laska je seriozna vec, s tou by sa zahravat nemalo som na to citliva, kedze este za nezadanej ery som neznasala vsetkych muzov a prave preto, ze nez dorastu do urcitej fazy tak su asi na takej urovni ako zakladatel
@hoperpohroma ty si mala frajera bez toho aby sme ti ho tu schvalili ? ty si v pohode ci co si mam o tebe mysliet ? nabuduce trochu porozmyslaj kym sa das s niekym dokopy :/
@uspavanocka ja viem ze som sa nespytala na birdzi a teraz to strasne lutujem :´( ja neviem, asi mu znicim wifi alebo tak, nech si mozem najst noveho a zalozit tu o nom forum
@hoperpohroma vsetko uz je stratene, ale z toho co citam z tvojho komentu usudzujem, ze by ste sa mali rozist a vidim aj seriozne znaky tehotenstva.ale skus este nejaku kontrolnu anketu. myslim to vsetko v dobrom
@uspavanocka aaaaaaaa, to je smola. a ja som dufala ze ked budem vedla neho sediet tak neotehotniem :´( dakujem za pomoc ale, idem hned zalozit tu anketu!
@uspavanocka minule som si nedala prilbu lebo mam s nou velku hlavu a myslela som si ze sa mu nebudem pacit a da mi kopacky, k tomu ani neviem hrat futbal ani tancovat, co ja budem teraz robit, smutna, tehotna
Ach, kedy prestaneme riešiť, čo si myslia ostatní ľudia a začneme robiť, čo skutočne chceme a cítime? A môj názor je, že každý by sa mal riadiť len tým, čo je normálne pre neho a nie pre ostatných. Howk!
Veľa chlapcov si nad tým hlavu neláme- 15-tka je ľahká korisť,je naivná (neškatuľkujem len to subjektívne vidím podľa okolia) chalani si hľadajú dosť mladšie dievčatá,pretože je ľahšie zbaliť mladšiu po 15-tke už baby dostávajú rozum a nepáčia sa im chalani len podľa toho ako vyzerajú ( samozrejme niektoré majú rozum aj pred 15-tkou ale sú aj stratené existencie veľa chalanov hľada svoje rovesníčky,aby mali spoločné záujmy,názory... k veci: ak ti to vyhovuje, je to čisto tvoja súkromná záležitosť či chodíš s 15-tkou alebo 18-tkou, ked to tak cítiš,neriad sa názorom ostatných, ale tým svojím
A inak je to celkom v pohode ale ty robíš hlúposť youdontwanttoknowho koli tomu že to tu íšeš nikto nevie aký mate vzťah,ako spolu vychádzate či sa ľúbite proste nikto nič nevie ....vieš to iba ty a ona...takže sa samy musíte rozhodnúť či spolu budete alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
proste vazne seriozne sa nas to pytas? a ak ti povieme ze to nie je ok tak co, rozides sa s nou? na zaklade NAS? a ide ti vobec o NU? a mne povies haters gonna hate? si ujasni hlavne co mas ty v hlave, nediv sa ze ti napisem ze by som sa s tebou rozisla keby ti boli birdzaci (resp. cudzi, nezainteresovani ludia) prednejsi ako ja O____o
abo....
mo ked si ten z tych kokotov co ju chce pojebat tak rovno dojdi za mnou a rozbijem ti hubu..ale ak si z tych normalnych tak problem by to nemal byt..
sam som mal vztah ked ona mala 16 a ja 22,ale pravdou je,ze ona myslenim bola uplne na urovni 20rocnych ludi..
ale ked tu sa pytas tu take veci tak ty budes skor na urovni 12 rocneho chlapca..
no a k veci, treba ich určite nabodnuť na kôl a upaliť.
Ach, kedy prestaneme riešiť, čo si myslia ostatní ľudia a začneme robiť, čo skutočne chceme a cítime? A môj názor je, že každý by sa mal riadiť len tým, čo je normálne pre neho a nie pre ostatných. Howk!
Veľa chlapcov si nad tým hlavu neláme- 15-tka je ľahká korisť,je naivná (neškatuľkujem len to subjektívne vidím podľa okolia) chalani si hľadajú dosť mladšie dievčatá,pretože je ľahšie zbaliť mladšiu po 15-tke už baby dostávajú rozum a nepáčia sa im chalani len podľa toho ako vyzerajú ( samozrejme niektoré majú rozum aj pred 15-tkou ale sú aj stratené existencie veľa chalanov hľada svoje rovesníčky,aby mali spoločné záujmy,názory... k veci: ak ti to vyhovuje, je to čisto tvoja súkromná záležitosť či chodíš s 15-tkou alebo 18-tkou, ked to tak cítiš,neriad sa názorom ostatných, ale tým svojím