Šetríte si nejaké peniaze? Ak áno tak načo? Ja sa stále snažím, ale nejak mi to nejde. Kebyže si nedám trvalý príkaz v banke, tak ani tých 30€ sa mi rozkotúľa preč
...Njn uz aj ja setrim... Ked som zacal zarabat, tak som bol zrazu pri peniazoch a rozhadzoval som jak hovado, vsetykm som vsetko platil, hluposti objednaval od vymyslu sveta... Potom som si povedal, ze chlape nemozes rozbit za nic tolko penazi a par dni pred vyplatou mat 5 € v penazenke
Teraz uz nenecham 100 - 200 € v podniku ked idem vecer von, ale len maximalne 30 € ...Kazdy nech si plati za seba sam !
@matus123 kokso fakt odkial to berie tvoj bracho?????????moj ma 16 alebo 17 presne neviem a mal nasetrenych 70€---za dva roky....a potom o ne prisiel.................co ste s bratom vylupili banku?
@janehonda =D ja mam za rok 250 ecok aj brat , brat setri a poriadne , ale casto sa cudujem ze az tolko vela ma =D=D ne banku neee =D zmenaren ! =D a 130 je velmy malo podla mna =D
@pandoraa ...Toto veru, clovek sa musi naucit hospodarit...
A 10 € tyzden pred vyplatou bolo premna este pred 4 mesiacmi obrovsky penaaaz
Najhorsie na tom bolo, ze nekto ma nenutil platit za vsetok ten chlast a zradlo co cela kompanyja kazdy piatok a stredu pojedla ...Ja len z lasaky k nim ...Ked som z tym ale pred pol rokom sekol, tak nechapali ze "wo co go" po skoro roku
...Teraz ale ked poplatim ucty, naplnim chladnicku, natankujem 2x plnu do mesiaca a ked idem vonku necham tam maximalne tych 30 ojro...Z razu som velmi bohata osoba
ja ked si odlozim peniaze tak vacsinou zabudnem kam a potom sa tesim ked to nahodou najdem ked som si isla na vianoce kupit blackberry nemala som ani cent, tak ze aspon pohladnicu vyfarbim, vybrala som krabicu s farbickami zo suflika a pod nou 180 € jak sa tam dostali omg? a toto si hovorim vzdy ked si len tak najdem peniaze, ale setrim s mierou, peniaze boli, su a budu a co ked bude v tom 2012 fakt konic sveta? nemozem mat na uctoch miliony treba ich uzivat lebo potom by som to lutovala
@koprdil no šak investuješ do vlastného moču a tak DD
@pumaamravec aj ja chcem byť tak pekne zábudlivá ty kokos nájsť len tak penaize v šuflíku vtipné to by sa mne veru nestalo tak tak peniaze sa musia točiť a nie na dôchodku si užívať miliony na lieky
@pumaamravec to mi hovoríš teraz keď som si začala pravidelne upratovať? no trezor ten kľú, že by som stratila to je dosť možné, ale neukradne mi niekto trezor?
volekaedy som bola strašne šetrný človek, odkedy mám vlastné prachy len ich rozjebem. ale tak aj viem prečo a načo. ale zas ked niečo chcem kúpim si to... nešetrím na nič,takže mi je to jedno,nebudem sa obmedzovať, to je dobrý pocit,ked si môžete kúpi čo chcete. ale už idem šetriť na dovolenku.
dakedy som bol strasne setrny (ako decko hlavne) potom som zacal hravat s kapelou, a vsetko co som si zarobil som minul na blbosti... teraz si znovu trochu setrim, ale ide to tazko...
snažím sa šetriť, ale akosi som minula 70€ čo som šetrila asi 4roky :/ a teraz mám 1,63€ som super ja viem kebz som vedela šetriť, šetrila bz som na nb, mobil, zrkadlovku, oblečenie, výlet do Londýna a Paríža, ale žiaľ, nemám ani z čoho šetriť
@pandoraa jo, preože viem, že keby som nemala peniaze na to čo chcem, bolo by to naprd lebo to na čo šetrím mi je cennejšie ako nejaké jedlo, somarina alebo oblečenie napr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@semhamforas na niečo konkétne či na ,,horšie časy,, alebo čo príde
@matus 123 to odkiaľ berie tvoj brácho toľké prachy? Šak ma 14 vtedy som nemala ani desatinu z toho
Teraz uz nenecham 100 - 200 € v podniku ked idem vecer von, ale len maximalne 30 € ...Kazdy nech si plati za seba sam !
ty kokso to je veru dosť 100 - 200€ za ,,nič,, keďže s prepáčením je to len niečo čo skončí v záchode...
sám za seba to je ono, tak si každý uvedomí aspoň čo pije
A 10 € tyzden pred vyplatou bolo premna este pred 4 mesiacmi obrovsky penaaaz
Najhorsie na tom bolo, ze nekto ma nenutil platit za vsetok ten chlast a zradlo co cela kompanyja kazdy piatok a stredu pojedla ...Ja len z lasaky k nim ...Ked som z tym ale pred pol rokom sekol, tak nechapali ze "wo co go" po skoro roku
...Teraz ale ked poplatim ucty, naplnim chladnicku, natankujem 2x plnu do mesiaca a ked idem vonku necham tam maximalne tych 30 ojro...Z razu som velmi bohata osoba
...Setrit sa oplati
Ale aj tak veľa peňazí míňam, napr. chlastaním... Cháp to ale tak, že investujem do seba, lepšie to tak vyznie
@marleymt a ako to robíš? daj nejaký dobrý tip
@nobile no hej inak zle skončíme ach jaj ...
no hej ako sa na to človerk pozrie, tak pre niekoho je 10 veľa pre niekoho málo podľa toho čo všetko si sám platí
D no to n em dobre keď je človek až tak veľkorysý ľudia si na to aj ľahko zvyknú potom že?
ale aj tak dobre zarábaš keď čítam čo všetko platíš
hej šetriť sa oplatí len sa to naučiť treba
@pumaamravec aj ja chcem byť tak pekne zábudlivá ty kokos nájsť len tak penaize v šuflíku vtipné to by sa mne veru nestalo tak tak peniaze sa musia točiť a nie na dôchodku si užívať miliony na lieky
inak začínam šetriť do Francúzska a ešte na zrkadlovku a potom na bežné veci
@antifunebracka ako to vyzerá, že až príliš? ked ideš po meste a máš veľkú chuť na zmrzku tak si ju nekúpiš?
@marleymt to máš tak pevnú vôľu? že proste nevyberiem a basta?
@istsinka ach to Španielsko by som brala hneď