Toto ma na takzvaných metalistoch neskutočne zabáva. Na jednej strane odmietajú a smejú sa z ľudí a životného štýlu, ktorý označujú najmä slovom "komerčný", no na strane druhej neváhajú za bagandže a iné super megašmrncové temné vecičky vyhodiť rádovo tisícky korún. Akoby to nebolo to isté, len s iným názvom a farbou.
@alpynus - nič v zlom, ale daj si facku nech si každý nosí čo chce, keď cíti, že ho to vystihuje, alebo sa v tom cíti dobre, je to len jeho osobná vec proste sa stačí zmieriť s tým, že niekto sa necíti dobre v ružovučkých tričkách a s blond vygélovanými vlasmi každý z nás je iný a každý má iný vkus... vieš a keď môžu popáci vyhodiť litre na super módne trendy háby, prečo by nemohli metalisti vyhodiť prachy na to, čo sa páči im? Každý máme to svoje, nechápem ľudí, ktorí to nedokážu akceptovať
Mne je to úplne jedno, kľudne si kúp aj topánky so sto dierkami a zafáčuj sa do reťazí, ja som len skonštatoval tamten jav. Generalizáciu som ošetril slovkom "takzvaných"
Facku si dávať nebudem, na to som až príliš veľký pacifista. A netuším, prečo si vytiahla tie teatrálne, patetické reči o tolerancií a iných blábotinách, ktoré zistil už všedný prvák na SŠ, na moje obyčajné skonštatovanie faktu. Ako som práve napísal Jerrymu, mne je úplne jedno, kto čo nosí a kupuje. Ja som len napísal, že sa na danom jave zabávam.
Nechápem ľudí, ktorí mi vkladajú do úst to, čo som nepovedal : )
už dlhší čas mám našetrenú určitú sumu peňazí na nečakané výdavky takže momentálne nešetrím občas tam prihodím nejaké peniaze ked zostanú (to je málo kedy)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
-peniaze pre exekutora
-novy lcd monitor
-canon eos 40d
samozrejme, nie je to dolezite, ked budu peniaze, kupim si
A šetrím si na velikú posteeľ. Jo a ešte na cestu a tak do Terchovej.
Ale to ´šetrenie´ je také, že iba nemíňam peniaze,kt. mi už našetrili iní
Napodobne
Toto ma na takzvaných metalistoch neskutočne zabáva. Na jednej strane odmietajú a smejú sa z ľudí a životného štýlu, ktorý označujú najmä slovom "komerčný", no na strane druhej neváhajú za bagandže a iné super megašmrncové temné vecičky vyhodiť rádovo tisícky korún. Akoby to nebolo to isté, len s iným názvom a farbou.
no a načo sú tie veci? aby sa kupovali. sú pekné, tak prečo nie? je mi jedno či som pózer a čo si kto myslí
Mne je to úplne jedno, kľudne si kúp aj topánky so sto dierkami a zafáčuj sa do reťazí, ja som len skonštatoval tamten jav. Generalizáciu som ošetril slovkom "takzvaných"
@psycholilithka
Facku si dávať nebudem, na to som až príliš veľký pacifista. A netuším, prečo si vytiahla tie teatrálne, patetické reči o tolerancií a iných blábotinách, ktoré zistil už všedný prvák na SŠ, na moje obyčajné skonštatovanie faktu. Ako som práve napísal Jerrymu, mne je úplne jedno, kto čo nosí a kupuje. Ja som len napísal, že sa na danom jave zabávam.
Nechápem ľudí, ktorí mi vkladajú do úst to, čo som nepovedal : )
ale statív asi bude musieť počkať ešte pár dni...
@hellium aj ty ides na Offspring?