no teraz nie je moc z čoho hlavnu robotu momentalne robit nemozem, druhu len cez net, na krku hypoteka a splatky za 2 byty a splatka na auto... bude to asi vesele, ak to bude trvat dlho este ze frajo robí a zarobí...
Setrila som predtym a setrim aj teraz. Akurat teraz mi idu dokelu peniaze na fixne vydavky za veci, ktore nevyuzivam: elektricenka, najom, skolne. A zbieraju sa mi peniaze na stravnej karte, lebo sprosty obchod tu (Jednota) ju od minuleho maja neberie.
Mala som celkom ale prisla som o pracu koncom minuleho roka, takze som par mesiacov bola bez prijmu a zila z toho cize teraz zacinam akoby odznova ale zatial sa mi darí setrit.. musim sa uskromnit.
Nezavisle od covidu setrim systematickejsie cca rok, ale mohla by som sa snazit viac. Stale si kupujem aj hluposti a nepotrebne veci alebo objednavam jedlo atd., no vsetko z uvedeneho som ciastocne obmedzila a odlozim teraz cca 80 percent vyplaty na rozdiel od doby pred cca 3 rokmi, kedy som nenasetrila absolutne nic, to som ale mala 2.5x nizsiu vyplatu, sama platila najom a zariadovala byt...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(ale ozaj teraz, veď sa moc ani nedá nešetriť teraz, či?)
Dôvod? Nechodím nikam