éhm..ako tak čítam..ty si chalan? "stratiť panenstvo" ? ako sorrý..ale panenstvo môže "stratiť" možno tak dievča á na kúpalisku? éhm.. nevyjadrujem sa ma to pobavilo teraz
Ak to myslíš vážne, tak ti to rozhodne neodporúčam - asi by som to radšej prvýkrát skúšala na tvojom mieste niekde v súkromí, nie na verejnosti...videl si prci prci prcičky?
A konkrétne miesto ako kúpalisko je:
-za prvé, už skôr pre "masters" a nie pre begginers
-za druhé nevhodné pre babu, pokiaľ by si chcel "zasunúť" zrovna v bazéne
kedže píšeš konkretne "ju" tak možno už aj nejaké dievča s ktorým to mieniš spáchať máš, môžeš ju skúsiť presvedčiť v zmysle že pre vás oboch to bude velmi prijemné (ak to bude aj jej prvý krát tak pre nu asi hned nie ..em) .. ale to kúpalisko by som si naozaj vyhodila s hlavy good luck!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a už vôbec nie za prítomnosti ostatných.
či som to zase nepochopila a mal to byť pokus o žart? aha..
Ak to myslíš vážne, tak ti to rozhodne neodporúčam - asi by som to radšej prvýkrát skúšala na tvojom mieste niekde v súkromí, nie na verejnosti...videl si prci prci prcičky?
A konkrétne miesto ako kúpalisko je:
-za prvé, už skôr pre "masters" a nie pre begginers
-za druhé nevhodné pre babu, pokiaľ by si chcel "zasunúť" zrovna v bazéne
kedže píšeš konkretne "ju" tak možno už aj nejaké dievča s ktorým to mieniš spáchať máš, môžeš ju skúsiť presvedčiť v zmysle že pre vás oboch to bude velmi prijemné (ak to bude aj jej prvý krát tak pre nu asi hned nie ..em) .. ale to kúpalisko by som si naozaj vyhodila s hlavy good luck!