ahojte , mam doraz ohladom prveho sexu vela ludi vraví ze to dost boli a budem krvácať , takze sa toho dost bojim, nehovorim ze v blízkej dobe to budem mat ale zaujima ma to. takze nejake rady alebo hocico aby to nebol hrozny zážitok?
@darkestangel ja viem. Mna to len strasne serie, ze ma doteraz stale ziadna baba nechce a cutim sa velmi zle ked vidim ako 17 rocne deti uz maju vztahy a sex
a rady aby to nebol hrozny zazitok? no isto nechod spat s kokotom. To je najzasadnejsia vec si myslim.
A dalej chill, neber to ako nieco hrozne, svetoborne alebo bolestive pokial budes v klude a priatel nebude kokot, tak to isto nebude hrozny zazitok ak to nejde takto nejde, nic na silu nerobte a ak to pojde, bude trvat tak 20 sekund, cize chill
Hej bolí to strašne... je to ako Dark Souls, snažíš sa snažíš sa jebeš jebeš... a potom dlho sex nemáš a zarastie ti to a môžeš odznova... bože to sú témy
S tym prvym sexom je to tak, ze ak sa vyspis s panicom co nevie ako, pripadne s idiotom, ktoremu na tebe nezalezi (z nejakeho dovodu statisticky najcastejsie) tak ta to boliet asi bude. Ak chces byt pripravena a dozvediet sa viac info odporucam kanal tejto sialenej a sympatickej sexuologicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
pouzivat 2x denne ako pripravu. na najblizsej hasicskej stanici sa isto nejaky najde.
pridal si v tomto roku jediny prispevok, kde si nereval, ze ta nikto nechce?
ženy by si mali pomáhať či už v radách, skúsenostiach a ťažkostiach...
a rady aby to nebol hrozny zazitok? no isto nechod spat s kokotom. To je najzasadnejsia vec si myslim.
A dalej chill, neber to ako nieco hrozne, svetoborne alebo bolestive pokial budes v klude a priatel nebude kokot, tak to isto nebude hrozny zazitok ak to nejde takto nejde, nic na silu nerobte a ak to pojde, bude trvat tak 20 sekund, cize chill
S tym prvym sexom je to tak, ze ak sa vyspis s panicom co nevie ako, pripadne s idiotom, ktoremu na tebe nezalezi (z nejakeho dovodu statisticky najcastejsie) tak ta to boliet asi bude. Ak chces byt pripravena a dozvediet sa viac info odporucam kanal tejto sialenej a sympatickej sexuologicky