su dva typy ludi ti co su agresivni ked su triezvi a potom ti co su agresivni ked su opiti vacsinou ti co su agresivni za trievza su po alkohole kludni ako baranky a naopak ti co su za triezva "ticha voda" tak ked sa ozeru tak robia bordel. Do ktorej skupiny patris ty?
Za mladi som bol velmi agresivny a vyhladaval som konflikty. Dnes sa prevazne krotim, ale obcas ked je naznak pruseru "tak to idem skontrolovat". Za triezva sa drzim co najdalej od problemov, ktore mozu eskalovat.
mal som obdobia zamlada, ked mi kvalitne prepinalo, ked som sa naebal. ale uz ma to nebavi, maximalne sa pohadam a vlastne ani to velmi nie, skor dam najavo, ze hadat sa s niekym tak blbym je pod moju uroven, samozrejme s usmevom a je to odzbrojujucejsie jak keby dam dotycnemu poza usi
Mal som take obdobie, ze ked som sa opil fakt strasne, tak ze niekolkohodinove okno... tak som byval tak podpichovacne agresivny, a dost. Ale nikdy nie nasilny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a všeobecne nemám rád agresívnych ľudí, vyhadzujem si ich zo života
skor alkohol hroti moju velkohubost, ku vsetkemu sa musim velmi dokladne a zdlhavo vyjadrit a budem argumentovat do krvi
spolocnost ma jednoducho vychovala k agresivite v dectve (90te roky) ked boli nejake problemy musel som sa ich naucit riesit "hrubou silou"
kto nezozere bude zozraty.
Aj tak dost hlupe uz sa to roky nestalo