ja viem,ze kazdy mame take dni, ked sa nam nic nechce a chceme byt len doma pred pc/knihou, etc...ale tak vo vseobecnosti-co prevazuje?
- najradsej ste doma alebo castejsie by ste chceli byt niekde von, s ludmi, alebo aj sam, len proste nebyt zavrety..a tak.
nooo neviem .... to strašne záleží... ja som rada doma lebo doma je moj comfort space a sa môžem uvolniť a dať do kludu, dobiť si svoje socialne baterky ale aj - doma si musim navariť na celý den aby som mala stravu vyváženú a nachystanú, doma sa pripravujem do školy a na kurz (som velmi lahko vyrušitelný človek, čiže inams a hchodím učiť len ak doma nemám vhodné podmienky) ... čiže doma trávim FAKT vela času - ale to varenie a priprava vyvazeneho jedla na cely den - dva dni + ucenie sa do skoly a kurz zabere vela casu a podla mna to nie je take "domasedtvo" v tom rpavom slova zmysle .
A do toho skoro každý den idem cvičiť do fitka a ak nejdem, tak sa idem aspon prejsť (nieekdy aj aj). S kamarátmi chodím rada von ale teraz tak mozno 1-2x mesačne kedže mám toho vela a musím sa vela učiť. Proste ak nemám ten den ako vravíš "byt zavrena doma, zabalena v deke a pit caj a citat knuhu" tak sa idem vždy aspon troška pevetrať a nadýchať čistého vzduchu lepšie sa mi učí ale aj na náladu je to prínosné - kedze samozrejme teraz ked mam toho dost na mna dolieha nejaka depresinoidna epizodka coz je take nešikovné no
vacsinou sa rano tesim z domu... v priebehu dna ma to pomaly prechadza a podvecer sa uz nemozem dockat, az budem konecne doma... takze to mam presne 50/50
Som doma, chodím iba do školy a na zápasy, prípadne na nákupy, výnimočne na nejaké akcie. A vyhovuje mi to, mám tu kľud, svoje veci, izbu, PC, potrebujem iba spoločnosť. Či už to sú PC hry, alebo človek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
- najradsej ste doma alebo castejsie by ste chceli byt niekde von, s ludmi, alebo aj sam, len proste nebyt zavrety..a tak.
takže sa snažím narobiť si vopred čo najviac programu, aby som sa vyhla tomu, že nič nerobím
to sa kam ráta?
A do toho skoro každý den idem cvičiť do fitka a ak nejdem, tak sa idem aspon prejsť (nieekdy aj aj). S kamarátmi chodím rada von ale teraz tak mozno 1-2x mesačne kedže mám toho vela a musím sa vela učiť. Proste ak nemám ten den ako vravíš "byt zavrena doma, zabalena v deke a pit caj a citat knuhu" tak sa idem vždy aspon troška pevetrať a nadýchať čistého vzduchu lepšie sa mi učí ale aj na náladu je to prínosné - kedze samozrejme teraz ked mam toho dost na mna dolieha nejaka depresinoidna epizodka coz je take nešikovné no
ale milujem aj byť sama doma a nemám potrebu byť medzi ľuďmi.