uvítala by som menšie bruško, ale inak som taká, aká má ženy byť
nemôžem za to, že všade po internete a v médiách sú ako ženské ideály vychudnuté žienky a modelky a potom si my, normálne baby, pripadáme byť tučnejšie alebo širšie, ako máme byť
v poslednom čase mi to dosť hrabe.... mnohé moje časwti tela sa mi zdajú byť strašne objemné ale to že vpohode vkĺznem do 36tiek šiat tak to nejak neregistrujem
dokým si natiahnem gače tak sa mojou váhou netrápim...ale žerem neskutočne čo som dnes jedla : melon, 2x broskyne, vyprazany syr a hranolky, mlieko, zase mlieko, tatiana (bonboniera), 2x horálky, a zasa mlieko s koláčikmi od starej mamky
kedysi (pred tým než so mšla na SŠ) som bola vychudnutá, potom osm lae naraz pribrala, nie a nie sa to zo mňa odlepiť, nie som síce tlustá, ale brala by som trošku plochšie brucho a o niečo užšie boky, lebo taker zbieram späťáky na autách keď ich obchádzam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
niekde som prilis tucna, niekde prilis chuda
mám len "väčšie" boky
na smrteľnej posteli mi budú tuky ovísať až k podlahe.
dobre, zas až také zlé to snáď nebude. plánujem s tým niečo robiť !
(ale neviem, možno to bude presne také zlé, lebo som lenivá moc .)
nemôžem za to, že všade po internete a v médiách sú ako ženské ideály vychudnuté žienky a modelky a potom si my, normálne baby, pripadáme byť tučnejšie alebo širšie, ako máme byť
@frenkie477 som tučna?
jasne že niesi tučná chudá si