som veľmi podivnou kombináciou sangvinika a cholerika (mama - otec), z ktorých jeden má úžasné praktické matematické zmýšľanie (mama) a druhý je chodiaca encyklopédia so záujmom o filozofiu a s nadaním na jazyky (otec)
@grietusha tak toto je mega az na toho sangvinika ( ja som skor cholerik-flegmatik ).. to vyzera podobne, ale opacne, po tatkovi som zdedil matematicke a hudobne nadanie a po mame jazykove
@n0win0u len vtip je, že ja nie som vôbec praktická, v tom som fakt celá po otcovi, čo mi mama rada pripomína, keď ma vidí "v akcii", keď sa snažím vyriešiť nejakú banalitu. ja len také tie abstraktné filozoficko-matematické záležitosti viem.
a inak keď tak niekedy počujem svoje reakcie a zmysel pre humor, tak to je celá mama.
fakt, že povaha je to jediné, podľa čoho sa dá určiť, že som dieťa svojich rodičov, lebo sa na nich výzorovo nepodobám vôbec
@grietusha hehe, no to napriklad ja som tiez dost zaujimavy "typ" z rodiny, farba oci ani podla jedneho rodica, aj ja aj brat mame kucerave vlasy uplne ( nikto z rodicov ) ale ked som bol mensi som bol cely otec, teraz sa uz trosku menej podobam
zmysel pre humor ja mam absolutne svojsky, a asi aj najlepsi z rodiny ( po dedovi som )
som podivným mixom mojich rodičov ktory su uplne odlišný. Takze som utiahnutá a exhibicionistická, ukecaná ale dokazem straviť dni bez kontaktu s človekom...taký pojašený introvertný extrovert.
hmmm na mamu sa nepodobam v nicom a otca nepoznam(ani mama o nom nehovori cize netusim) ale ako ze absolutne sa nepodobam mama povie jedno ja nato druhee hmm smola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
podobám a nevadí mi to, skôr je to výhoda, vedia toho veľa a ja budem vedieť ešte viac
a som rada, že sa to u mňa skombinovalo.
Po tatkovi urážlicosť, zdutosť, ranné stavy...
Po maminke...tma je tiež pár mimík a tak...
a inak keď tak niekedy počujem svoje reakcie a zmysel pre humor, tak to je celá mama.
fakt, že povaha je to jediné, podľa čoho sa dá určiť, že som dieťa svojich rodičov, lebo sa na nich výzorovo nepodobám vôbec
ale za to..
inak som oproti nim dost velky flegmatik
ja som rozmýšľala vždy, či aspoň niečo mám po mame a prišla som na to, že len cit pre umenie, ale jej neuveriteľné kresliace schopnosti nie, šajze.
zmysel pre humor ja mam absolutne svojsky, a asi aj najlepsi z rodiny ( po dedovi som )