Nepáči sa mi, že našu prezidentku volajú Čaputka. Za to sa normálne hanbim, s takym menom by nemala prezidentovať! Inak to nesledujem ale to skomolene meno ma sere, čaputky
Nie som dvakrát nadšená, ale zas nesledujem politiku, lebo ma to nezaujíma, šak aj tak nič nezmením (nebojte, voliť som bola a aj pôjdem, ale najskôr si aspoň niečo naštudujem).
Tesim sa, ze tolki hlasujete za an Mne teraz vdaka tomu napadla tiez jedna anketa tiez o dame v politike, na ktoru tu k mojmu prekvapeniu neboli kedydsi moc pekne ohlasy :/ a nechapem preco
Prezident nemá nejaké veľké právomoci v domácej politike, skôr sa angažuje v tej zahraničnej a tam je jej pôsobenie presne také, aké som očakával- podpora militarizácie, ak by to záležalo od nej, dá aj tri percentá, prázdne frázy o ,,spoločných hodnotách." Akurát som čítal na Poleblogu o tom zaujímavý článok.
Je som bol skokojny aj s Kiskom a som rad, ze tam po nom pokracuje niekto, kto je tiez v pohode. Takze potom, co tam bol 2 obdobia Femonen, tak tam boli/budu aspon 2 obdobia zas nejaki normalni ludia.
@riddler No jasne, takze Cina a Francuzko su vlastne na tom rovnako co sa tyka ludskych prav Zle nastavena menova politika v byvalych francuzkych koloniach a koncentracne tabory plne milionov ludi a totalna socialna kontrola na strane Ciny su vlastne to iste a Caputova je neokolonialna babka
@fragile. Nie je to úplne to isté, ale o ten princíp kritizovania jednej strany bez toho, žeby vôbec vedela o tejto neokoloniálnej francúzskej politike. Proste opakuje prázdne frázy o zlom východe a dobrých spojencoch, o ,,spoločných hodnotách."
@riddler Ja si myslím, že je správne, že sa proti praktikám Číny ozvala. Nie ako naši susedia, no ale tak tu je situácia trochu iná no. Ak je Čaputová bábka, tak neviem potom, ako by si nazval Zemana
@tralalibang Ved to je v poriadku že sa ozvala, ved tie čínske praktiky, ako to tam funguje určite nie je v poriadku. Problém je skôr ten dvojitý meter, podriadený, nekritický prístup ku ,,spojencom" (spojenci vždy dávam do zátvorky, lebo spojenci by mali byť podľa mňa rovnocenní partneri, čo my vôbec nie sme). Zeman vybavuje biznis pre Kelnera, to je jasné, je predlžená ruka českých oligarchov, ale to nemení nič natom, že Čaputová je taký istý marketingový produkt ako bol aj Kiska. Je to reálna verzia knižnej postavy Peter Potôň z románu Kandidát.
Žiadne prevraty nerobí, čo by Slovensko raketovo vyšvyhovalo, inak by som si to všimol, takže i keď mi až tak nesedí, tak nič s tým nespravím ...viac si ju však pamätám ako menila farebné kostýmy, to mi jediné u nej rezonuje
Jáá viem @patrixo , že je to len taká postavička, ktorá skôr reprezentuje a rieši skôr vláda, ja to viem, len aj tak som trošku sklamaný zo Slovenska, mohlo by sa mať aj lepšie..
Nenávidím papalášov rovnako je mi jedno či je tam tatko šmolko Miki Matúš alebo caputova stále je to papalas kt. Dostáva cash z našej práce jeho ochranka atď a je k hovnu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» poleblog.sk/caputova-a-neok...
Ale zas, na druhej strane, Šefčovič by nebol o moc lepší, takže je vlastne jedno, kto sa našim ,,spojencom" strká do zadku.
Boze tieto nazory od ludi s 3 mozgovymi bunkami