@1 co na tom nechapes? to je pre ludi, ktori su rasisti a zaroven sa nehanbia priznat, ze su kokoti. uznavam, ze takych vela nebude, ale co ak motyka vystreli?
@Myslitel pocuvaj ty mudrak Wewo presne spomenul ten typ : "Nie som rasista, ale rómov čo nepracujú rád nemám" je mozno `rasizmus` ale je to skor nieco ako clovek v nudzi... skus niekedy peso prejst cez hocjaku cigansku osadu na vychode... ver mi, ze sa neodvazis. Nie je to preto, lebo je to tam hnusne, spinave a smradlave. Ale preto, lebo cigansku mentalitu nezmenis zbiju ta a okradnu a mozes byt rad ze si prezil... Kradnut - to je ich!
@Hangtime11 okrem urážania vieš aj niečo iné, no asi nie,
skús povedať prečo nemám pravdu, odvodní to.
Ako to môžeš tvrdiť,
Si rasista: ano
Zabil si človeka: ano
Nepropaguješ rasizmus ? Príde k tebe cigán a podá Ti ruku, nepodáš mu, popýta ta niečo od ignoruješ ho.Príde k tebe kúpiť súčiastku, povieš že nemáš, aj keď v regale je.
Tým pádom si odpovedal správne si rasista, a toto je propagácia, ľudia okolo teba to tak budu brať!
A ak odpovieš ano, a nepropaguješ ho, tak čím si potom rasista ?
ja som neska tri hodiny cakal u doktora, dosla po mne romska rodinka s podobnym problemom ako ja a isli predo mnou do ordinacie. doktor bol evidentne rasista, kedze ich uprednostnil a nechal cakat bieleho. smrt rasizmu
@9 ta veta ma nenormalne pobavila a este viac ten vek k nej..
ak sa rata ako rasista clovek ktory nema rad nepracujucich ciganov/romov samozrejme proti tym pracujucim a statu prospesnym nic nemam tak potom ano som rasista
Som rasista a nehanbím sa si to priznať. Nie som ale nejaký veľký. Myslím, že v každom človeku je trochu rasizmu, u niekoho viac, u niekoho menej. Ja napr. ináč rozmýšľam o bielych, cigánoch, žltých, čiernych, ... To ale neznamená, že ich nenávidím, alebo mám voči nim nejaké predsudky. Mám aj zopár veľmi dobrých kamošou, ktorý sú inej rasy ako ja, no a klape nám to spolu dobre. Ak niekomu vadí, že som rasista, ok, ja vám váš názor neberiem, a ak by ma chcel niekto kvôli tomu rozkopať, tak ok, ak si trúfate na 1on1 môžeme dať stretko (takýchto ľudí ale nebudem považovať za normálnych )
@myslitel neviem, pokiaľ viem, tak propagácia nie je, že "mňa tak budú brať", ako si napísal, ale že ja sa budem pokúšať o to, aby som na rovnaké zlákala aj iných ľudí. ako sa má podľa teba zachovať človek, čo nič nepropaguje, ale musí odpovedať na priamu otázku? nemá odpovedať?
keď sa ma spýtaš, či rada kreslím a ja poviem, že áno, propagujem tým kresbu? to som ani nevedela!
tým vravíš, že ak si doma vezmeš papier a kreslíš nie ?
či ty odpovieš ANO kreslím, ale nekreslíš , tak odpoveď by mala byť nie. potom si klamala,
A je rozdiel medzi otázkou na umenie a na otázkou morálnou !
Ak odpovieš, že si rasista, je to morálna otázka, ktorá potom nevraví aj o tom že ho musíš propagovať ale o tom že sa ták chováš, čož je pristupok,
ale zas nehovorím o tom, že sa postaví dotičny na strechu metropolisu vyzlečie sa do hola a na tele bude mať neznášam ciganov .. toto je už trestný čin , je rozdiel medzi prejavom, a propagaciou,
@Anzu nie, len sa snažím @admin - ovi vysvetliť že toto je téma ktorú by mal zmazať
čo sa stane, ak zahlasuje 25 ľudí že su rasisti , jeden si skopíruje nicky a pozve všetkých na pivo, pôjde okolo cigán ,, a nebudú chcieť potvrdiť, tuto odpoveď ? ,, preto to považujem za nevhodnú diskusiu ..
Vravi sa, ze sa ludia nemaju nikdy hadzat do jednoho vreca.. Vravi sa, ze kazdy je omylny.. Vravi sa, ze farba nehra absolutne ziadnu rolu.. Vravi sa, ze nemame odsudzovat inych, nech sa nam na prvy pohlad akokolvek nepozdavaju.. Ale ak by som musela byt nejakym sposobom utlacatel, chcela by som presadit rasizmus na notorickych alkoholikov!
Romovia-to su 2 rozdielne skupiny.....1 je ta,ktora zije so socialnych davok,jebe na deti,chlasta,pije,a.t.d............
2 skupina je ta,ktora by isla makat,ma na to,lenze su rasisti,ktory i v tom brania....napr.letak:firma hehe hlada pracovnika co parcuje od 4:00 do 20:00 a ma plat 10 tisic SK. nikdo nepride,len rom,co chce uzivit rodinu a zamesnavatel mu povie:Ty bi si urcite nemakal,prac sa mi z oci!
A co stoho vyplivaa?NESUDME ROMOV PODLA PLETI ALE PODLA SRDCA,SPRAVANIA,A HLAVNE SNAHE POSTAVIT SA SVENU CELOM VOBEC!
@grapfruit si ma rozosmial ... To je skor naopak. Ty ako zamestnavatel ked vyhodis bieleho, tak to je normalne, bezne. Ale jak vyhodis cigana tak za tebou pride inspekcia ze si rasista. . A k tym ciganom: my rozlisujeme dobrych a zlych (to je vidno hned, aj na 100 metrov), ale je to tazke, ked tych "zlych" je najmenej 95% co?
@grapfruit este ma napadol jeden dobry priklad: Kazdy den sa stane nejaky pracujuci slusny clovek obetou ciganskej kriminality. S tym sa nic nerobi. (pr: vcera zabili muza po paddesiatke dvaja mladi cigani vo veku 12 a 13 rokov a nic im nezrobili lebo su "neplnoleti"). ALE KED ZBIJE NEJAKY NORMALNY BIELY CLOVEK CIGANA, TAK SI POSEDI 10 ROKOV ZA RASISTICKY UTOK!!!!! Vies, dnes to je tak...
ciganska kriminalita je rasisticky pojem, existuje kriminalita ale neda sa rozdelovať toto je ciganska toto je belošska , je tu kriminalita su to priestupky a zločiny a s farbou pleti a narodnosti to nema nič spoločné, je to možno skôr o socialnom prostredí ,v petržalke pri pentagone možeš zažiť niečo podobne ako na luniku v košiciach.. hej? treba sa pozerať na veci trošku otvorenejšie tak jak sú a nie si prisvojovať pojmy ktoré sú založené na nazore slabomyslených
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a tieto diskusie by sa mali zakázať, furt sa tu len hádame kurňa.
samozrejme ze nie
Zaujímavé možnosti btw
ty odpovieš ano ?
Nepropaguješ to tým pádom ?
zastrelil si človeka Joža XYZ ?
ano,,, nepriznal si sa práve k vražde ? ,,
skús povedať prečo nemám pravdu, odvodní to.
Ako to môžeš tvrdiť,
Si rasista: ano
Zabil si človeka: ano
Nepropaguješ rasizmus ? Príde k tebe cigán a podá Ti ruku, nepodáš mu, popýta ta niečo od ignoruješ ho.Príde k tebe kúpiť súčiastku, povieš že nemáš, aj keď v regale je.
Tým pádom si odpovedal správne si rasista, a toto je propagácia, ľudia okolo teba to tak budu brať!
A ak odpovieš ano, a nepropaguješ ho, tak čím si potom rasista ?
@Delpurr jj prečítal som ok v pohode
ak sa rata ako rasista clovek ktory nema rad nepracujucich ciganov/romov samozrejme proti tym pracujucim a statu prospesnym nic nemam tak potom ano som rasista
@myslitel myslis ze by som nezvládla? ale teraz mame inu temu nie tvoje sadistické chútky
» failblog.files.wordpress.com/2009/08/fail-ow...
keď sa ma spýtaš, či rada kreslím a ja poviem, že áno, propagujem tým kresbu? to som ani nevedela!
tým vravíš, že ak si doma vezmeš papier a kreslíš nie ?
či ty odpovieš ANO kreslím, ale nekreslíš , tak odpoveď by mala byť nie. potom si klamala,
A je rozdiel medzi otázkou na umenie a na otázkou morálnou !
Ak odpovieš, že si rasista, je to morálna otázka, ktorá potom nevraví aj o tom že ho musíš propagovať ale o tom že sa ták chováš, čož je pristupok,
ale zas nehovorím o tom, že sa postaví dotičny na strechu metropolisu vyzlečie sa do hola a na tele bude mať neznášam ciganov .. toto je už trestný čin , je rozdiel medzi prejavom, a propagaciou,
ale obe prejaví sú odsudzované.
čo sa stane, ak zahlasuje 25 ľudí že su rasisti , jeden si skopíruje nicky a pozve všetkých na pivo, pôjde okolo cigán ,, a nebudú chcieť potvrdiť, tuto odpoveď ? ,, preto to považujem za nevhodnú diskusiu ..
Ale mám rád filozofiu
suhlasim
2 skupina je ta,ktora by isla makat,ma na to,lenze su rasisti,ktory i v tom brania....napr.letak:firma hehe hlada pracovnika co parcuje od 4:00 do 20:00 a ma plat 10 tisic SK. nikdo nepride,len rom,co chce uzivit rodinu a zamesnavatel mu povie:Ty bi si urcite nemakal,prac sa mi z oci!
A co stoho vyplivaa?NESUDME ROMOV PODLA PLETI ALE PODLA SRDCA,SPRAVANIA,A HLAVNE SNAHE POSTAVIT SA SVENU CELOM VOBEC!
som rasista? ak áno, tak čo už, svoj postoj nezmením.