...aj keď, ako sa to vezme. Mám rád, keď sú veci úhľadné a upratané hlavne v robote a okolo domu. Vo svojich veciach v dome udržiavam taký ten organizovaný chaos a upracem len raz za čas. Na druhú stranu napríklad knižnicu musím mať poriadenú a pekne zorganizovanú a pri rôznych veciach sa u mňa prejavuje aj istá forma OCD - šálky musia mať ušká natočené jedným smerom, a pod.
Čo sa týka napr čistoty tak to som najväčší poriadkumilovník na zemeguli ale zároveň mam večne pohodené oblečenie kadetade a kozmetika sa tiež povaľuje všade takže neviem čo som.
bordelar skor nie, ale neupratujem kazdy den prach, podlahy.. alebo nejaky extrem, co mi vadi, ked je moc veci a hned upracem - kuchyna - izba .. prevazne "organizovane" atd
som perfekcionista...
mojej máti to už niekedy lezie vrchom hlavy...
a to hlavne vtedy, keď jej poviem, že nepoutierala prach na obrazoch v podkroví...
jeden čas musel aj frajer spávať v druhej izbe, lebo ma vyrušovali jeho porozhadzované "švestky" po izbe... chrápanie a neustále komentáre...
naučil sa inému mu nezostávalo...
Mam rada poriadok, ale malo mam casu upratovat A zase pripravujem sa, ze ked budem mat rodinku (snad) bude rozsypane kadeco a ja sa nemozem nervovo zrutit
Ako @13 , Som dost cistotna, ale poriadok sa mi nedarí az tak udržiavať, resp nevadi mi pohodene oblečenie, knihy a whatever. Ale napr zadrbane taniere by som nemohla mat dlho na stole
Uvítala by som niečo medzi, dosť záleží od okolia, keď je niekde pekne a vidno, že sa to niekto snaží udržiavať, nedokážem tam nechať bordel a páči sa mi ten poriadok udržať, ale keď je niekde hnusne a škaredo, nežerie ma svedomie ani keď si po sebe zanechám výbuch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
mojej máti to už niekedy lezie vrchom hlavy...
a to hlavne vtedy, keď jej poviem, že nepoutierala prach na obrazoch v podkroví...
jeden čas musel aj frajer spávať v druhej izbe, lebo ma vyrušovali jeho porozhadzované "švestky" po izbe... chrápanie a neustále komentáre...
naučil sa inému mu nezostávalo...
Akoze pol zivota nieco umyvam, upratujem a odkladam, ale efektivne stale za mnou je spust
Ale aj v tom neporiadku má všetko svoje miesto!
ale inak... ze kto to vytahuje tieto stare fora neustale