Vadí vám niečo na vás? Pery, oči, obočie, nejaká nedokonalosť? Ste chudý, pri sebe ....
Chceli by ste na sebe niečo zmeniť? Chcete to spraviť kvôli sebe alebo okoliu?
take tie crty tvare, vyska, a veci ktore len tazko zmenim... to uz nriesim a som spoko
a na postave teraz pracujem, takze este par mesiacov a bude t spoko
Nejak extra ma netrápi moje telo... uvedomujem si ako dôležité je hlavne byť spokojný s dušou, to keď v hlave niekto "nemá v poriadku", ani sám so sebou nikdy spokojný nebude...
A k téme, no, výška tak akurát, tvár priemer, žiadna hrôza, akurát s váhou je to horšie, chudosť mám v génoch, aj odkedy mi moja drahá varí jak o život tak som nabral len trochu.. svaly nehrozia tiež a na chémiu alebo doplnky výživy sa mi nechce nejak míňať peniaze, možno časom..
Nemám rada svoje obočie, nos (ale ten sa ešte dá) a fakt, že nemám viac vlasov a na "údržbu" sú strašne náročné :/ celkovo by som chcela vyzerať trošku staršie, byť chudšia a vyššia a už mám celkom dosť aj toho, ako mi každý hovorí, že mám malé ruky
nie som vôbec, ale o dosť viac ako kedysi
(akože aktuálne mám najvyššiu hmotnosť a objem akú som vo svojom živote mala, včera som taktiež zistila, že zadok/pás šli hore +4cm, ale čojaviem, okrem toho že neoblečiem svoje obľúbené šortky a džíny, mi to je docela jedno...
Či budem niekedy ok so ksichtom, to ozaj neviem.)
SOm zo všetkým ok, akorát chcem schudnúť uz som schudla ale chcem este viac.... toto nie je moje "defaultne" nastavenie a tento nanos z choroby a potom z liekov na tu chorobu chcem dať stoj čo stoj dole
a cvičím každý den kvôli sebe a kvôli mojmu zdraviu a mojej fyzičke
Spoko by som bola keby si zmením celý profil tváre, zväčším pery, prsia, vyrysujem si telo a odstránim strie, ale nič z tohto nebude, takže spoko ani nikdy nebudem
Od augusta minuleho roka necvicim vobec, ale citim a vidim, ze by som opat mal. Sedava praca a kvoli castym chorobam v poslednej dobe ani to kardio nie je skoro ziadne. Inak som spoko.
Vzdy je co zlepsovat Ja by som bol rad, ak mam:
- mensie brucho
- vacsie svaly
- lepsie zuby
- krajsie opalenie
- dlhsiu a hustejsiu bradu
- opraveny nos
- ... (vela veci by sa este dalo najst)
Lepšie to už nebude, takže beriem to ako to je. Ale rozhodne nijak pekný nie som, a keby priberiem ešte viac, tak už vôbec nebudem vyzerať dobre. ... Inak celú hlavu by som vymenil
Prave tie veci ktore neviem ovplyvnit mna najviac stvu a neviem sa s tym zmierit.. nie som spokojna so sebou a velmi by som chcela byt krajsia ale asi bohuzial no a chcela by som sa naucit mat sa rada taka aka som ale pre mna je to tak nepredstavitelna uloha ze sa mi nechce ani zacinat pracovat, neviem si proste predstavit ako by som si mohla povedat ze "ok vyzeram super" a verit tomu ked proste viem ze nevyzeram, je to fakt
nie som .. ale zase to nieje až taká katastrofa že by som sa denne nenavidel za to
sú ľudia čo maju viac šťastia v tomto ako ja ale neriešim to až tak veľmi .. proste je to moja súčasť a nie je to ani niečo na čom by v živote malo záležať z velkej časti ..
ja si vždy predstavim farebne operene vtaky v tropických lesoch ako si umyvaju a nastavujú svoje farebné choholčeky aby lákali samičky alebo samičky samcov ... to si vždy predstavim keď vidim vonku zmalovanú ženu alebo nagelovaneho frajírka v koženej bunde
relatívne som spokojná, ale pár vecí by som si vedela predstaviť ináč (menší nos, nižšie čelo, chudšie nohy (konkrétne moje geneticky tvarovo obdarované lýtka)...)
je veľa vecí, ktoré sa mi na sebe nepáčia, no urobila som pre seba maximum, a preto si viem povedať, že som spokojná. gény sa zmeniť nedajú a upravovať sa dajú len určité chyby, no niekedy sa práve pri tej úprave niečo ešte väčšmi pokazí. aj keby som zmenila niektoré maličkosti ktoré ma trápia, myslím že by to môj život neovplyvnilo do takej miery, aby malo význam to riešiť. je super, keď si človek svojim vzhľadom dokáže zarábať, no na to by som sa musela znova narodiť s komplet inou výbavou.
ja by som chcela schudnut, ale je to zacarovany kruh :/ a stve ma predstava, ze ten, kto mi teraz zasiera dni nejakou netaktnou kritikou by sa mal na mna jedneho dna pozriet akoze no konecne si schudla, naozaj nechcem ulahodit ziadnemu zmrdovi, co ma len sere. praveze kvoli okoliu by som im splechla olej do ksichtu, nic ine prosit sa kokotom, to tak. ako sorry ale naozaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a na postave teraz pracujem, takze este par mesiacov a bude t spoko
sad story
A k téme, no, výška tak akurát, tvár priemer, žiadna hrôza, akurát s váhou je to horšie, chudosť mám v génoch, aj odkedy mi moja drahá varí jak o život tak som nabral len trochu.. svaly nehrozia tiež a na chémiu alebo doplnky výživy sa mi nechce nejak míňať peniaze, možno časom..
(akože aktuálne mám najvyššiu hmotnosť a objem akú som vo svojom živote mala, včera som taktiež zistila, že zadok/pás šli hore +4cm, ale čojaviem, okrem toho že neoblečiem svoje obľúbené šortky a džíny, mi to je docela jedno...
Či budem niekedy ok so ksichtom, to ozaj neviem.)
a cvičím každý den kvôli sebe a kvôli mojmu zdraviu a mojej fyzičke
ale asi nikdy som nebola menej nespokojná
ze to nebude este horsie
stačí stručné nie?
- mensie brucho
- vacsie svaly
- lepsie zuby
- krajsie opalenie
- dlhsiu a hustejsiu bradu
- opraveny nos
- ... (vela veci by sa este dalo najst)
S postavou som úplne stotožnená a som s ňou spokojná.
sú ľudia čo maju viac šťastia v tomto ako ja ale neriešim to až tak veľmi .. proste je to moja súčasť a nie je to ani niečo na čom by v živote malo záležať z velkej časti ..
ja si vždy predstavim farebne operene vtaky v tropických lesoch ako si umyvaju a nastavujú svoje farebné choholčeky aby lákali samičky alebo samičky samcov ... to si vždy predstavim keď vidim vonku zmalovanú ženu alebo nagelovaneho frajírka v koženej bunde
Ale tak nejak sa nestazujem