za posledne 2 mesiace so mpribrala 4 kila jak sa furt učim a sedim na riti a necvičim to je hrozne chcem schudnut 9 kil a budem maximalne spokojna... nemam nadvahu, ale chcem byt chuda
Chcem schudnúť, z liekov som fest pribrala ale musela by som vysadiť lieky aby sa mi to podarilo, a bojím sa, že by ma to zas dostalo do veľkých psychických sračiek.
5kg mi treba dole do mojej idealnej postavy ktoru som mala este tot v novembri (na ktoru som sa dostala uplne priserny obdobim v style nonstop bolesti zubov/pohovory/rozchod a nasledne nespanie a nejedenie niekolko tyzdnov
hmotnostne nemám mať aké výhrady, čo sa tvaru týka, tak v rámci vecí, čo viem ovplyvniť, nie je to ešte 100%, ale pomaličky sa na tom pracuje a asi som na tom ešte v živote nebola lepšie, tak by som sa nemala sťažovať
mam uzasne fungujuce zdrave telo ktore podava dobre vykony pretoze sa on staram, takze to beriem tak ze vyzeram presne tak ako mam vyzerat ked sa s cistym svedomim staram o svoje zdravie. A presne to by mala byt kazdeho priorita, nie ze "vyzeram ok takze kto ma na to cas", starat sa o seba a svoje zdravie ako dokaz toho ze si vazim zivot by malo byt v rebricku hodnot ovela vyssie nez to ako vyzeram a kopa inych dalsich veci
hodilo by sa schnudnúť ale 5kg, ale je mi to jedno , nič pre to robiť nebudem, som spokojná a sledovať si váhu nie je moja životná priorita ani niečo, čo by som chcela robiť vo voľnom čase .. ak by som ich schudla, bola by som síce tiež spokojná, ale nejako extra šťastnou by ma to nespravilo
minuly rok som schudla 10 kil, mala som nadvahu. tam slo o redukciu tuku. odvtedy pravidelne cvicim a dost asa pocas dna hybem, lepsie jem a cele ma to proste bavi, citit sa dobre pri cviceni, papat jedlo ktore je chutne a pre telo prospesne. som obcas este nespkojna lebo bolo by fajn asi par kil mnej, ale som coraz spokojnejsia ako naberam na sile, flexibilite, ako si nachadzam vacsie svaly a tak, to je fakt fajn. a hlavne ten pocit ze sa snazim o to aby som bola zdrava a mala kvalitu zivota on pooint.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale.. cjvm, mam pici
minuly rok som schudla 10 kil, mala som nadvahu. tam slo o redukciu tuku. odvtedy pravidelne cvicim a dost asa pocas dna hybem, lepsie jem a cele ma to proste bavi, citit sa dobre pri cviceni, papat jedlo ktore je chutne a pre telo prospesne. som obcas este nespkojna lebo bolo by fajn asi par kil mnej, ale som coraz spokojnejsia ako naberam na sile, flexibilite, ako si nachadzam vacsie svaly a tak, to je fakt fajn. a hlavne ten pocit ze sa snazim o to aby som bola zdrava a mala kvalitu zivota on pooint.