Ja ani neviem , teraz som taká zmetená, veľa zmien na mna naraz. Nálada sa mi mení zo dňa na deň. Napr dnes mi bolo fajn ale čo bude zajtra to netuším :letim:
aj keď som vážne chorý, môžem zodpovedne povedať, že môj život sa uberá správnym smerom v duchu kresťanskej lásky, viery a porozumenia...
ano a som šťastný, že som spoznal Boha Stvoriteľa s ním prekonávam ľahšie všetko zlé......
veď to, prišlo to náhle ale som s tým zmiereny a ďakujem Bohu každý deň, keď sa zobudím, že mi daroval možnosť ešte žiť...
samozrejme až príde deň, keď to bude jeho vôľa, odýdem s úsmevom na perách pod Jeho strechu, lebo čoho sa mám báť, veď pôjdem za svojím Otcom Stvoriteľom...
Samozrejme, každý vidí vo svojom živote oblasti, ktoré treba zlepšovať, budúce ciele, ktoré keď dosiahne, tak sa bude cítiť (konečne) šťastní. Ale treba oceniť to čo máme tu a teraz
A teda, áno, cítim sa šťastní, som spokojný s tým kde som, s kým som a čo tu robím, a to je dôležité
podla mna je rozdiel stastna a spokojna so svojim zivotom, pretoze ja zrejme som stastna... vnutorny pokoj mam a citim sa stastne, len momentalne mam hekticke obdobie a niwee som s urcitymi vecami spokojna
@tosom ja neviem, v poslednej dobe byvam casto smutna..ale ked tu teraz citam o filipovi ktory caka na nove srdce tak sa nad sebou zamyslam ze riesim hluposti
@silviaaa často to tak býva :/ riešime prkotiny a vytvárame z nich v našej hlave obrovské bubliny problémov, pritom si neuvedomujeme akí šťastní vlastne sme, že naše problémy sú také aké sú. Je to ako nejaká davová psychóza, robiť si život ešte horším ako je poďme si sľúbiť, že budeme oceňovať aj maličkosti, a bude nám lepšie, okej ?
inak, vo všeobecnosti, často si uvedomujem, že šťastný a spokojný som, iba pár posledných dní rozmýšľam nad zmenami, ktoré by pomohli v oblastiach, v ktorých to pokrivkáva
@silviaaa zhodou okolností som toto dnes s mojou kamarátkou preberal ... odpoveď je že, šťastný som pretože necítim že by mi niečo chýbalo po materiálnej a fyzickej stránke ... necítim deficity bežných vecí , sem tam sa vyskytnú záležitosti pri ktorých si poviem že by bolo fajn keby mali súvis so mnou ale čo sa tejto stránky týka dá sa povedať že šťastný som, snažím sa a aj robím všetko pre to aby som z vecí ťahal maximum a cítil sa pritom naplnený ... no čo sa týka lásky a porozumenia s ľudmi, to šťastný niesom ... z toho som naopak velmi zhnusený a chýba mi to ...
v podstate som tam, kde som celý život chcela byť, čiže áno, som šťastná a spokojná a všetko je super :happy:
ale chcela by som viac cestuváááť, tak dúfam že sa zlepším aby som bola najšťastkovejší šťastko
+ešte mi k šťastiu chýba schopnosť dlhodobo naplno žiť bez spánku :letim:
Je to proste oničom. Z druhej strany máme mnohý toľko vzácnych vecí ,osôb, možností, potravín k dispozící že si to neva´žime a ked o všetko prídeme tak si to budeme vyčítať.
Niesom štastný z pocitového hľadiska mojej duše. Pretože nemám ľudí na ktorých sa môžem spoľahnúť a rozprávať sa snimi hocikedy o hocičom. Ku šťastiu mi netreba veľa "iba trocha lásky, trocha viery, zopár sladkých pohladení nechcem byť sám..." ( z pesničky ktorá je kontroverzne radená k skupine H16-Milujem)
Ale teraz konkrétne, ani nie. Zišlo by sa aj viac prachov, aj viac času, aj vyriešiť nejaké problémy, aj napísať niekolko prác do školy, aby som mohol uzavrieť semester a ísť na slovensko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
K-L-O-P
Ani si nepamätám, že aký je to pocit.
Ale som v štádiu kedy mi to je jedno, takže nie som ani nešťastná.
Som tak nejak úplne numb. :letim:
ano a som šťastný, že som spoznal Boha Stvoriteľa s ním prekonávam ľahšie všetko zlé......
@zajkousko
Zajo.. a to tak zrazu? ved ti nic tusim nebolo, v casoch, ked si bol gay.. ci to tak nahle si ochorel?
nie nie je to tajné
som v europskej databáze čakateľa na nové srdce :-S
veď to, prišlo to náhle ale som s tým zmiereny a ďakujem Bohu každý deň, keď sa zobudím, že mi daroval možnosť ešte žiť...
samozrejme až príde deň, keď to bude jeho vôľa, odýdem s úsmevom na perách pod Jeho strechu, lebo čoho sa mám báť, veď pôjdem za svojím Otcom Stvoriteľom...
A teda, áno, cítim sa šťastní, som spokojný s tým kde som, s kým som a čo tu robím, a to je dôležité
praskol mi vztah po x rokoch
stahovanie za pracou do ineho mesta
hladanie noveho byvania ma caka, sucasne je len docasne
je toho na mna vela za kratky cas
mam pocit samoty ale hlavne ze nemam strach a verim ze sa to zlepsi...
@zajkousko verim ze sa dostanes na radu co najskor
@tosom
veľmi pekne si to vystihol
Mám rodinu ktorá ma má rada, priateľa ktorý ma miluje, psa ktorý ma zbožňuje, prácu ktorá ma napĺňa...
A v júni idem do Dubaja, bodaj by som nebola
a inak mám všetko čo potrebujem, takže som spokojná
som.
som.
ale chcela by som viac cestuváááť, tak dúfam že sa zlepším aby som bola najšťastkovejší šťastko
+ešte mi k šťastiu chýba schopnosť dlhodobo naplno žiť bez spánku :letim:
Niesom štastný z pocitového hľadiska mojej duše. Pretože nemám ľudí na ktorých sa môžem spoľahnúť a rozprávať sa snimi hocikedy o hocičom. Ku šťastiu mi netreba veľa "iba trocha lásky, trocha viery, zopár sladkých pohladení nechcem byť sám..." ( z pesničky ktorá je kontroverzne radená k skupine H16-Milujem)
Ale teraz konkrétne, ani nie. Zišlo by sa aj viac prachov, aj viac času, aj vyriešiť nejaké problémy, aj napísať niekolko prác do školy, aby som mohol uzavrieť semester a ísť na slovensko
ďakujem
len sa treba zmieriť s tým že tooolko veci je nad moje sily