keď neje niekto mäso pretože mu nechutí tak fajn, ale že preto trpia zvieratá...to nie...lebo šak ono je to tak spravené, aby sme sa nimi živili..niežeby som jedla psy, k tým má človek iný vzťah.....ako ku krave napríklad, tá nikomu chýbať nebude po psychickej stránke, ni?
uz veru nie hlavne kvoli nepraktickosti ale snazim sa to obmedzovat resp. nie ze snazim proste ma niekedy chut prejde sama od seba ked si predstavim ako so zvieratami zachadzaju troska ucty k zivotu ach
Mala som obdobie, keď som nejedla mäso, lebo som odmietala konzumovať mŕtvoly, ale nech som to nahrádzala čím som chcela, vypadávali mi vlasy, mávala som závrate...tak som sa na to vysrala.
ja som semitarián...jem iba kuracinu a morčacie mäso...iné mi jednak že nechutí,ale keď si predstavíte že zabijú nevinnú kravu,,,tých je predsa menej na svete ako kureniec...to je iba môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ked chcem zachranit zvieratko tak si zoberem macku z utulku a nebudem si odopierat maso ked to NIKOMU , NICOMU nepomoze