jezisi sa tvarite ako snezienky co nevedia ani co sex je,,
pokial je to prospesne pre obe strany tak co je natom?,,
je to ako normalne kamaratstvo ktore niekedy skonci v postely,,a vobec to neni take trapne potom ako ukazuju vo filmoch, ze rozpacite pohlady a clovek nevie co povedat,, proste caw,inokedy a ide sa domov
@plarika ty nad tým uvažuješ, či to spraviť alebo nie? lebo, ja mám pocit, že nad takouto formou kamarátstva sa nemá veľmi rozmýšľať. buď to príde alebo nie. teda aspoň u mňa to vždy tak bolo.
Zavisi na konktretnej kamaratke, na okolnostiach, na moznostiach... ale celkovo, ma to viacero vyhod.. ak sa tym nikomu neublizi.. a kym to ona bere rovnako..
been there, done that...ale ono to chce vlastne dosť ovládania, aby sa v človeku neprejavili majetnícke sklony, aby sa do toho z jednej strany nezatiahli city...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Takto.
S chalanom nie.
Keby som nemala chalana s babou možno.
Ale so známym, alebo *kamarátom navonok*, ktorý mi nie je až tak blízky v pohode.
To by som ale nemohla byť samozrejme šťastne zadana (A)
Je to trochu divné
pokial je to prospesne pre obe strany tak co je natom?,,
je to ako normalne kamaratstvo ktore niekedy skonci v postely,,a vobec to neni take trapne potom ako ukazuju vo filmoch, ze rozpacite pohlady a clovek nevie co povedat,, proste caw,inokedy a ide sa domov
ak by som bola nezadaná a nevadilo by to ani jednej strane, tak nemám problém.
netvárte sa ako neviniatka
nie!