Začnete niečo robiť, ale po čase vás to prestane baviť, napr. pravidelne cvičiť... kde hľadáte motiváciu, aby ste vec dotiahli do konca (pokiaľ možno úspešného)?
mam proste nejake vzory a ked sa mi nechce tak ma napadne ze on/ona cvicil/trenoval 8 a viac hodin denne a preto dosiahol to co dosiahol a kebyze ma vidi tak ma asi nakope do riti jaky som lenivy
neviem, ale mám strašne pevnú vôľu. ke´D si niečo poviem,že teraz to fakt dosiahnem, tak to viem. ale to je naozaj len zriedkavo,lebo ke´D sa o niečo prestanem snažiť,znamená to,že to v skutočnosti asi nechcem...
a keĎ ide o cvičenie.... to ma jednoducho baví a deň bez športu si neviem predstaviť. nájdi si taký,ktorý ťa baví,lebo veci,čo ťa nebavia sa robia ťažko,aj keĎ výsledok by mal byť dobrý.....
takže výsledok je,že keĎ to naoaj chceš,tak ťa to baviť neprestane.... a ke´D to ide ťažko a aj tak pokračuješ,tak to asi naozaj chceš...a výhovorka ja nemám pevnú vôlu je naozaj smiešna každý má takú, akú si sám spraví
Ja som začala cvičiť hranie na gitare a robím to preto,že to chcem niekam dotiahnuť.A ešte by som chcela dačo spraviť so svojou postavou,a motiváciou mi bude leto aby som mohla ísť do plaviek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
vždy si poviem, alebo sa opýtam "pre koho to robíš?" - ak je odpoved "pre seba" - pokračujem, môžem, chcem, idem..
ak je odpoved iná - motivácia sa stráca..
a s cvicenim jednoducha motivacia - CHCEM VYZERAT DOBRE!
a keĎ ide o cvičenie.... to ma jednoducho baví a deň bez športu si neviem predstaviť. nájdi si taký,ktorý ťa baví,lebo veci,čo ťa nebavia sa robia ťažko,aj keĎ výsledok by mal byť dobrý.....
Ale neviem ti poradit kde hladam motivaciu
Napríklad hranie na klavír, s ktorým som začala len nedávno: motiváciou pre mňa je môj sen - vedieť zahrať skladbu Requierm for a dream
A cvičenie? Hlavne dobrá postava na leto
fuuha no nwm ci mam pevnu volu zalezi v com to naozaj neviem