@majo16 nie, že by boli menej cenní, ale akosi moju dôveru v nich odrádza fakt, že americkí vedci zistili, že nemožno dôverovať americkým vedcom (sorry za nespisovne veľmi často použité že )
A chalani @james144@zdasati , záhadu s mojim nickom vyriešiť neviem
heh, dam niečo opačné, raz sme banda sedeli v krčme a tiež sme sa bavili o šetrení energii a tak, no a jedna baba, povedala, že jej strašne vadí, keď si ide niekedy cez deň ľahnuť a je svetlo, jeden chalan jej povedal, že nech si kúpi čiernu žiarovku a tu keď zapne bude tma, tak ako obyčajnu keď zapne a je svetlo...
no a ona sprostá na druhý deň pýtala čiernu žiarovku v obchode, keď to hovorila potom pri pive, sme sa šúľai skoro po zemi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A chalani @james144 @zdasati , záhadu s mojim nickom vyriešiť neviem
+ ja mám vždy pocit, že skôr to umelé osvetlenie mi dodrbe oči radšej si odostri žalúzie
no a ona sprostá na druhý deň pýtala čiernu žiarovku v obchode, keď to hovorila potom pri pive, sme sa šúľai skoro po zemi...