Bola som strasne prekvapena ked som videla skoro vsetkych ludi v meste BA na Silvestra opitych, ono to by sa este dalo ved Silevster a su dospely ale ked som videla pubertiacky , kt. mali ledva 13 rokov a uz sa tam valali po ludoch a po zemi tak som stras
Ja som bola minuly rok v meste, ale kamoska bola tento rok a vravela ze uz nebola vobec taka atmosfera, ovela menej ludi bolo tento krat atd. Zaujimave, trochu ma to prekvapilo.
pernik: nie som sice plnoleta ale nebola som ani opita takze... a prave moralizovanim by som to nenazvala, bolo to konstatovanie silvestrovskej noci v meste..... moralizovanie je nieco uuplne ine..
no na Silvestra ma to nejak neprekvapuje ale ked to vidím cez bežný pracovný den ako zo školy chodia nasavať do barov to už mi je divne ,že aky to ma vyznam...
@Comka sak spravne ked maju pit aj 13 rocne tak je predsa silvester skvela prilezitost na silvestra pije kazdy a je rpedsa dovod pit vec prichadza novy rok a to treab nalezite oslavit podla mna ovela lepsie ako kazdy piatok v bare
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A ty si si nevypila?
azizi: neviem ja si mylsim ze bola v celku dobra atmosfera az na tie deti.. a pravda bolo menej ludi ako minuly rok..
...takéto moralizovanie od neplnoletých ľudí nemám rád.
ale pripajam sa.. prekvapuje ta to?