Ahojte...tento sport riadne milujem a dokonca uz 3 mesiace jazdim.. chcem sa vas opytat co si myslite o tom ked baby jazdia...nieje to trapne?!Lebo sa hanbim ist do sk8parku..dikes
Ak mas nejaku partiu, s ktorou by si sa skatovala, chod s nimi...ak ste same baby, mozno tam aspon niekoho nabalite, ak mate medzi sebou aj chlapcov, aspon to bude posobit trocha normalnejsie Nie je to zas az tak nenormalne Ale ak si sama, no neviem, sam by som tam nesiel
ty vole, to su problemy, kebyze skateboardingom zijes celym srdcom bolo by ti absolutne jedno ci ideš do parku sama alebo s partiou, ci davas ledva ollie alebo skaces nejake total vraždy...priliš sa zaoberaš okolim
hej neni zle ked holka jazdi ale neni to zrovna prijemny pohlad ked sa vyrube.. davaj si hlavne bacha na seba lebo ja som kvoli tomu sportu musel pod skalpel
aa ja sa tez sk8 a som holka..wlastne my kvazy "jazdime" tri holky acelkom pohoda.. poiznam zhruba ete dwe holky ca sa sk8 a normalne choda do nasho kwazy "sk8 parku" pred diwadlo. tam este nejdem bo este ani ani pomaly na tom sk8 newim stat.. ...a sak co.. ale no tak so spoluzakem sa dohodujeme ze kolko sa podeme sk8 a newychadza.. ...ale idz co ..moze byt haluz..
noo aj ja mozem o sebe povedat ze som skejterka....ten sport milujem...ale nechodim do nasho skejparku...pretoze sa tam nemam moc v laske s tymi chalanmi co tam jazdia...viete si myslia ze vedia trapneho ollieho ta sa z nich poserem...niezeby by zalezalo na tom co si omne ludia myslia....ale ja nemam rada tych akoze ,,skejterov"....taze jazdim po chodnikoch...waa....Im dangerous
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov