Áno áno, viem, že podobných fór tu je strašne veľa ale už rok som nespravila žiadnu zmenu a už ma to sere. Mám chudú postavu ale brucho mám veľké. "Skinny fat"
Akoby sa všetok tuk ukladal len tam. Nestravujem sa zdravo nebudeme si klamať. Pohybu mám veľ
nemam rad, ak ludia ktori profesionalne nesportuju, planuju veci typu - kolko kg mozem zhodit za mesiac, kolko cm z pasu moze ubudnut a podobne...ja cvicim uz 7 rokov, a viem si priblizne urcit kolko kedy priberiem a kolko kedy zhodim, ale planovat presne sa to stale neda...
ak zacnes cvicit, a vhodne upravis stravu - mozes na tom byt uz zajtra lepsie ako dnes...sice o maly zlomok percenta, ale uvedom si ze v prvom rade kedze nie si profi sportovec, musis sa zamerat na zmenu zivotneho stylu...pises ze sa pohybujes vela - nuz skus si trosku preskumat co jest, vypocitaj kolko kcal prijmes za bezny den...pretoze iste, ak sa vela hybes a nezdravo to doplnis potravinami tak z brucha ubudat nikdy nebude...
@eva_45 ak sa ti nechce pocitat kcal, tak uplne prestan jest sladke, nesol, ziaden alkohol, jedz vela zeleniny (pozor na ovocie), a uprav si porcie - serviruj si 75% porciu z toho co zvyknes jedavat teraz pri kazdom jedle...
@eva_45 len pre zaujimavost - 100g mliecnej cokolady obsahuje zhruba 550 kcal...to mas 2x200g morcacich prs a vela zeleniny = teda 2 zdrave plnohodnotne jedla, ktore ta zasytia ovela viac, navyse, nie su kcal ako kcal...kym v cokolade najdes vela cukru (na 100g okolo 50g), v tomto jedle najdes proteiny a vitaminy pre telo tak potrebne...
takze az budes mat v ruke sladke, porozmyslaj co to vlastne jes...
" Ale prepočítavať to mi príde ako príliš veľa práce" toto uplne milujem, ludia premarnia neskutocne mnozstvo casu totalnymi picovinami, su schopni 3 hodiny byt len tak na nete, pozerat telku, serial, alebo spat 10 hodin, ale urobit kazdy den 10 minut nieco pre seba, svoje zdravie, fyzicku a psychicku pohodu, to sa im zda "prilis vela prace".. nechapem fakt...
(ano cca 10 minut mi denne zaberie zapisovanie si jedla do tabuliek a to si zapisujem a vazim komplet vsetko co zjem)
ja som ju sice celu este stale necitala, mam ju ulozenu na poste a konecne si rano idem pre nu ale videla som uryvky a su na nu neskutocne dobre ohlasy, vraj je fakt popici a to je vonku len asi mesiac..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ak zacnes cvicit, a vhodne upravis stravu - mozes na tom byt uz zajtra lepsie ako dnes...sice o maly zlomok percenta, ale uvedom si ze v prvom rade kedze nie si profi sportovec, musis sa zamerat na zmenu zivotneho stylu...pises ze sa pohybujes vela - nuz skus si trosku preskumat co jest, vypocitaj kolko kcal prijmes za bezny den...pretoze iste, ak sa vela hybes a nezdravo to doplnis potravinami tak z brucha ubudat nikdy nebude...
takze az budes mat v ruke sladke, porozmyslaj co to vlastne jes...
(ano cca 10 minut mi denne zaberie zapisovanie si jedla do tabuliek a to si zapisujem a vazim komplet vsetko co zjem)
» www.fitstore.cz/ostatni-6/kniha...
ja som ju sice celu este stale necitala, mam ju ulozenu na poste a konecne si rano idem pre nu ale videla som uryvky a su na nu neskutocne dobre ohlasy, vraj je fakt popici a to je vonku len asi mesiac..