poznate niekto knihu Škola noci??....ja som teraz dostala jednotku ale nemozem najst ako sa volaju dalsie knihy a kde ich mam zohnat.....a ak ju niekto z vas cital tak mi napiste aka bola a ci sato oplati kupovat......
ja som to nasiel cez reklamu na pokeci a stranka je www.skolanoci.sk ak sa nemylim a ak to nebude ona tak hladaj na www.azet.sk daku reklamu nato...ked to najdes cez pokec tak tam mas nazvy vsetkych 5 ci 6 knih no podlamna je to uplna somarina co som cital jednu kapitolu z toho-TWILIGHT SAGA je 1000x lepsia ako tato skola noci-ma to podobnu zapletku len je to inac spracovane
nepotrva dlho a sfilmuju to. obsadia zase nejakeho akoze pekneho mladika nad ktorym budu nastrocne ochkat a hikat a meditovat aky je super. ak bude krajsi ako pattinson (co je velmi pravdepodobne vzhladom na jeho ksicht) mozno si taky film v zapale velkej nudy aj pozriem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.martinus.sk/?uItem=78597...
Jaj a k teme: Škola noci 2: Zradená
Škola noci 3: Vyvolená
Škola noci 4: Neskrotená
ale preložené sú myslím len 1 a 2
Zradená - Škola noci 2
Vyvolená - Škola noci 3
Neskrotená - Škola noci 4
Prenasledovaná - Škola noci 5