Ahojte, aký máte názor na túto školu ? Aká je tam úroveň predmetov,učiteľov a vlastne celkovo ? A ak niekto je/bol na odbore propagačná grafika tak aký máte dojem z toho odboru. Ďakujem za komenty
Krásne roky môjho života, ale už tomu budú tri roky čo som preč (aká zmena nastala nie som si istá). Napriek tomu mám až na cudzí jazyk slová pozitívne. Spory a profesori aj dobrí aj zlí, ako všade.Napriek tomu dalo mi to veľa! Či do života, či v umení.
@katty1s nie nie ja som z Ružomberka, ale mala som množstvo kamarátov a spolužiakov na intráku. A nikdy si nesťažovali (teda sem tam, mladým všetko vadí ). Dokonca jedna babička čo tam robí strážkyňu je frajerova starká
@funka "Napriek tomu mám až na cudzí jazyk slová pozitívne." Je tam zlá, nekvalitná angličtina (+ ďalší cudzí jazyk) ? Lebo teraz čo sú maturanti tak dosť ich neurobilo maturitu z ANJ, musia v septembri opakovať
@katty1s ako neviem či to nazvať problém, ja nemám proste hlavu na jazyk tak som dosť trpela a tiež som maturovala v septembri. Ale ak si šikovná tak nie je o čom
ŠUVka vlastný intrák..hmmm, teda ja neviem či vlastný, ale mne sa zdá že má. Síce sú tam aj zo zdravotky a tak všeliak no najväčšiu čas okupuje šuvka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ŠUVka vlastný intrák..hmmm, teda ja neviem či vlastný, ale mne sa zdá že má. Síce sú tam aj zo zdravotky a tak všeliak no najväčšiu čas okupuje šuvka