dám zasa tému zo školy chcel by som vedieť o všetkých načo najviac spomínáte zo školy čo sa stalo nebo čo ste vyviedli nebo spolužiaci kolko ste mali priestupkov ako sa tvárili učitelia učitelky joj ja mám velmi vela z toho spomienok aj od vás chcem to ve
Ja som mala len dve poznamky za cele studium a aj to debilne raz ze som si hadzala so spoluziakmi oo vyucovani v triede spongiu a potom druhe,lebo bola taka dusna atmosfera v triede a ja som sa prihlasila a ta ucitelka ze co je,a ja ze nic,ale ja som chcela lrn odlahcit to napatie a ona ze bum,poznamka ...to je z mojej strany vsetko
A mam super spomienky a spoluziaci povyvadzali strasne vela toho boli sme super kolektiv,osem rokov na osemrocnom gympli je dost. Krasne casy
@sanik2 Ahojte, veľmi pekne Vás prosím o vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý sa týka mojej bakalárskej práci. Téma sa týka študentov končiacich ročníkov na strednej škole. Za ochotu vopred ďakujem survio.com/survey/d/S1N3C7N6P8W3I6H6O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
A mam super spomienky a spoluziaci povyvadzali strasne vela toho boli sme super kolektiv,osem rokov na osemrocnom gympli je dost. Krasne casy