ja chodim do skoly 17-ty rok, buduci rok koncim uplne vysku a potom bude pohodka celkom uz konecne... vzdy som mala skolu rada, hoc je to neraz dost tazke
ja som sa do školy nachodila už dosť,som už na vysokej a moju strednú som milovala,nikde mi nebolo tak dobre.
Základnú nenávidím doteraz,podľa mňa to bol hrozný vek a stredná bola super.Vysoká,to je už o inom,teda aspoň podľa mňa,človek už ide viac sám za seba...
ja rada chodim do skoly keby som tam nechodila asi by som sa unudila k smrti mam rada ten kolektiv a niekedy aj ucenie ked môzem dokazat co viem ... horsi pripad ked nieco neviem
chodim do skoly 15-sty rok...no zakladna onicom, stredna sa dala a vyska je v poho...hlavne ta kopa volneho casu a moznost spravit si rozvrh takmer podla chuti
mam rada skolu ako niekedy je toho na mna vela a nechce sa mi ucit,ale vzdy sa nejak premozem..a ten pocit potom..aach ..ale rada tam chodim aj preto,ze su tam super ludkovia,ktorych mam mocc rada
v školee je supeeer .. len keby bola bližšie, lebo sa mi do nej nechce chodiť Mám skvelých spolužiakov, už zrána sa bavíme občas príde nejaká tá písomka a skúšanie, cez hodinu buď so svojou spolusediacou snívame robíme zle ostatným, kreslíme si aleboo keď je zlý deň dávame pozor Proste bez školyy by bola nudaa D
mam ju rada..pretoze je tam sranda, pretoze mozem dokazovat primitivnym jednotlivcom, aki su primitivni, pretoze mam rada matiku atd., ale nechce sa mi ucit a zajtra piseme hned 1.hodinu pisomku
no ako sa tak zamyslim, tak zistujem, ze ja skolu jednoducho milujem. Vysvetlenie: radost, ze sa znova stretnem so spoluziakmi je otolko vacsia, z eomnoho prevysuje odpor, kt. vo men vyvolava skola, ako taka(par profesorov, studium,...)
nemam rada skolu a mala som ju rada ked som odchadzala zo skolky :. vtedy ze jeeeej konecnd uz budem v skole a nebudem v skolke museť spať .. jaj tak rada by som to vymenila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Základnú nenávidím doteraz,podľa mňa to bol hrozný vek a stredná bola super.Vysoká,to je už o inom,teda aspoň podľa mňa,človek už ide viac sám za seba...
ale tie zazitky ktore sa s nou viazu a co v nej sa vsetko odohralo
obsah skoly je v pohode