Prosím odpovezte na zopár otázok ohľadom vašej školskej jedálne.
1. Chutia vám jedlá varené v školskej jedálni?
2. Ak nie, ako by ste to chceli zmeniť? napr. žiaci by mohli hlasovať z výberu jedál a to ktoré malo najviac hlasov tak by sa varilo
3. Jete
1, nie
2, mohli by davat 2 druhy obedov a kazdy by si mohol vybrat... Aj tak varia 2 druhy len jeden davaju mladsim a druhy starsim...
3, ako kedy... Podla toho ci je dobra
4, nemame tacky a aj tak by som ju nezjedla ak by bola hnusna co zvacsa je
1. Jak kedy, ale 95% zožrem, bo som vyčerpaná po celom dni
2. Trošku zmena jedál by nezaškodila, nie furt dokola to isté. Na výber si neviem predstaviť, že by sme mali, lebo na škole nás ne 286 asi a z toho asi tretina chodí na obedy, takže by sa to neoplatilo.
3. Ani nie, lebo polievky vo všeobecnosti neobľubujem a rada si ich nedám. Pokiaľ ale mám chuť tak si dám a zjem.
4. No u nás je to tak, že pri okienku si vezmeš všetko, takže aj polievku naliatu do misky, ale čo nechceš, to si nevezmeš, takže ma to nenúti polievku jesť.
1. Viac nie ako ano. Ale mozno to bude tym, ze nejem maso.
2. Mame stravovaciu komisiu, kde sa dohadujeme s veducou jedalne.. vacsinou to nikam nevedie. Ono jediny sposob je vynormovat nove jedla z receptur a zaradit ich do jedalnicka, lenze to sa im nechce.. je s tym vela roboty a im to neprekaza ze jeme vkuse to iste.. stare jedla z roku pat. Ale obula sa do toho nasa zastupkyna teraz, tak pridavaju nove jedla dost..
hento s hlasovanim je cista blbost..
3.ak v nej nie je maso tak ano. lebo ju mam zaplatenu preco by som ju nejedla?
4. Vyhovuje mi sposob ako to mame teraz, ze nam donese obsluha terinu.. kto chce si da, kto nie nie
Hento by bolo plytvanie kedze vela ludi neje polievky.
1) väčšinou
2) a tak mame na vyber 2 tak snad si kazdy najde + aj ine
3)ano, lebo neviem jem polievku? ale ked je hnusna tak ee
4) mame polievky v tanieri na tacke
1. Väčšina
2. Máme na výber z dvoch jedál a veľmi málokedy sa stane, že by mi ani jedno nechutilo
3. Veeeeĺmi zriedkavo, len keď sú obidve jedlá hnusné
4. Asi podľa toho čo by to bolo za polievku
1. ako kedy ale väčšinou ano
2. skôr viac jedál na výber a každý by si zvolil čo chce
3. nie, ale tak 1x za pol roka si dám aj polievku
4. keby mi dajú aj polievku tak by som s božou pomocou niečo zjedla ale na polievky je misa a naberie si ten kto chce a to nikto nesleduje takže kľudne môže ísť na obed aj ten kto ho nemá zaplatený
1. Nie.
2. Máme na výber 4 jedlá ale čo z toho, keď to je fakt každý deň studené.
3. Na polievky občas chodím, ale vtipné je, že piatkové väčšinou vyzerajú ako tie predošlé 4 zmiešané.
4. Máme misy na stoloch, tak si každý dá čo chce, ale nie, nejedla by som aj polievku, aj hlavné jedlo.
Všetci sa sťažujú, pomaly ubúdajú ľudia, čo sa tam stravujú, porcie čím ďalej tým menšie + špecialitky typu zemiaková kaša s uhorkou, lebo mäso už nie je a tak Nikto to už nerieši, po sťažnostiach tam urobili vitrínu s jedlami, že ako ktoré má vyzerať a vybavené
1. Väčšina áno
2. Nemáme na výber z 2 jedál ale nevadí mi to
3. Dám si ak vyzerá dobre
4. My máme tácky ale tanier na polievku si môžeš ale nemusíš zobrať.. a misy s polievkou sú na stoloch.
Takto mi to vyhovuje
1. nie
2. ako prvy krok je nevarit z polotovarov a nepouzivat jedno jedlo na 2x. pokojne by som si priplatil za kvalitnejsie suroviny+jedlo, obmedzil pocet jedal z 5 na 2-3
3. jedaval som, uz nie, lebo v jedalni sa uz nestravujem
4. polievku by som jedaval tak ci tak
1. Približne jedno jedlo za polrok mi tam chutí
2. Hlavne zdravšie jedlá, viac zeleniny a ovocia. Nieje normálne aby na bufety vymýšľali prísne pravidlá na potraviny a v jedálni dostaneš na obed knedľu a presolenú omáčku s mastným nekvalitným mäsom. A hlavne naučiť kuchárky variť, lebo hento čo robia nieje varenie.
3. Nie, lebo mi nechutia polievky z jedálne. Sú ešte viac nejedlé ako hlavné jedlo.
4. Nie, lebo 3.
@4 nanormovat jedlo trva asi tak 15 minut u nás mi chutilo vzdy sme mali na vyber tri jedla takže pohoda, polievky chutili vsetky skoro rovnako ale ak som mala dost času tak som jedla aj tie, a v lete napr. by bolo fajn varit nieco lahke, salaty atd u nad boli aj v lete knedle privarky a rezne
1. nie, ale občas si tam zakúpim overripe banán (a kedysi dávno som si tam kupoval kusovky cigy a ryžu so zeleninou, ktorú ponúkajú vždy)
2. takto nie, pretože pri vox populi by aj tak zvíťazil smažák s hranolkami a panenka a kebab
3. nerobia v našej kantíne
4. nerozumiem
1. Obcas spravia nieco fajn, ale vacsinou by som tomu jedlu dala tak 5 z 10 bodov
2. Ja neviem, mohli by robit viac kuracieho a menej bravcoveho a mohli by to nejak lepsie ochutit alebo co ja viem
3. Polievky mi chutia, tie robia celkom dobre
4. Pre mna irelevantna otazka, kedze polievku vacsinou jem tak ci tak, niekedy zjem iba polievku ked mi druhe jedlo nechuti
Na gympli som chodil len v prváku, ale potom to šlo dole vodou a tak som prachy míňal na holku a cigarety.
Na výške máme na výber zo 7 či 8 jedál a z toho si už každý nájde niečo chutné. Mne vadia len tie univerzálne vojenské omáčky, ktoré sa dajú použiť na čokoľvek od fazuľovej polievky až po palacinky.
Polievku si môžeš vziať, ale aj nemusíš. Máš ju "grátis".
1. Nie
2. Vymenila by som kucharsky
3. Nie, pretoze vacsina polievok vyzera hrozne uz len ked sa na ne pozriem
4. Mame na stole misu s polievkou, ktoru si vacsinou ani nenalozim, takze tak...
1. co ako, niektore dni sa da najest (pondelok, obcas streda alebo piatok - furt robia tie iste dni tie iste jedla , v ine dni vobec
2. nvm, ja by som vylucila vsetky tie omacky a vyprazane jedla a inak dochucovala a ine recepty a rozmantejsie hlavne, proste vsetko ale mame na vyber aspon z 2 jedal, tak fajn
3. nie, lebo nestiham na hodinu potom a proste sa mi nechce, za 4 roky som mala polievku mozno tak 5krat
4. no hej, asi by som ju zjedla skor, lebo hento je hlavny problem - zobrat si tanier a zhanat misu a tak D
@abbey4real ked to robim doma pre vlastnu potrebu je to aj 10 minut, ono je to ale asi trosicka ine pre jedalen a nejde len o normovanie ale aj o vyber tych kedal co tiez neni uplne jednoduche aby splnalo vsetky poziadavky, aby sa vmestilo do rozpoctu a pod. Takze nie, rozhodne to netrva 15 minut
1. niekedy je to dosť fajn a inokedy dosť zlé (ale ak by som to mala porovnať zo základkou,tak na gympli máme neporovnateľne lepšie jedlo )
2.jedlo na výber by bolo fajn ,aj by sa to uchytilo,lebo v našej škole je dosť žiakov (a neznášam dlhé rady na obedy)
fajn by bolo,keby kuchárky dávajú normálne kombinácie a nie kakao a granadír s kyslými uhorkami (a toto je ešte dosť super kombinácia)
3.iba občas si dávam milánsku a vždy ma strašne sere,že píšu milánska,akoby to bol luxus a pritom je to obyčajná rajčinová ...a sem tam si dám ešte nejakú slížovú,alebo čo,ale pravidelne polievky nejem,lebo všeobecne polievky nemám rada a tie školské už duplom nie
4.nie,nezjedla (u nás to funguje,že si každý,kto chce naberie)
P.S. najradšej mám,keď dávajú ako bonus pribináčik tyčinku
@miromiro
1.ako kedy ale vacsinov nie
2.ano aspon by neboli jedla tipu rybie file na kapustnici a pod.
3.iba malo kedy lebo vyzaraju ako by ich uz dakto jedol
4. a to som nepochopila
1. z 90% áno
2. my si môžme vyberať z piatich či šiestich jedál, z čoho máš vždy jedno sladké a jedno vegetariánske /eh no...ak sa to tak da nazvať. Buď dostanete ovocie, alebo zeleninový šalát s rožkom a dressingom Ale ten je dobrý náhodou /
Inak by som bola zvedavá, ktorému žiakovi by sa chcelo zdržiavať nejakým hlasovaním, teda ja by som na to nervy ani čas nemala.
3. zase, z 90% áno, nejem len tie smotanovo kyslé keď sú.
4. áno, lebo 3 ak by nebola hnusná
1.sem tam..ale zjem všetko lebo som hladná už na prvej hodine
2.pristalo by ufo,druhy prichod jezisa,pokropenie svätenou vodou ..len to by pomohlo našim kucharkam ...
3.áno jem...lebo mám polievky rada..aj keď tie naše sú vždy oranžové,chuťovo rovnaké akurát sa líšia honosným názvom na jedálnom lístku
4.áno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2. tak, že by sa kuchárky proste naučili dané jedlá variť, alebo by sa naučili kombinovať veci, ktoré sú spolu jedlé
3. Väčšinou áno, lebo bývajú zväčša dobré
4. neviem či dobre rozumiem ale...áno
2, mohli by davat 2 druhy obedov a kazdy by si mohol vybrat... Aj tak varia 2 druhy len jeden davaju mladsim a druhy starsim...
3, ako kedy... Podla toho ci je dobra
4, nemame tacky a aj tak by som ju nezjedla ak by bola hnusna co zvacsa je
2. Trošku zmena jedál by nezaškodila, nie furt dokola to isté. Na výber si neviem predstaviť, že by sme mali, lebo na škole nás ne 286 asi a z toho asi tretina chodí na obedy, takže by sa to neoplatilo.
3. Ani nie, lebo polievky vo všeobecnosti neobľubujem a rada si ich nedám. Pokiaľ ale mám chuť tak si dám a zjem.
4. No u nás je to tak, že pri okienku si vezmeš všetko, takže aj polievku naliatu do misky, ale čo nechceš, to si nevezmeš, takže ma to nenúti polievku jesť.
2. Mame stravovaciu komisiu, kde sa dohadujeme s veducou jedalne.. vacsinou to nikam nevedie. Ono jediny sposob je vynormovat nove jedla z receptur a zaradit ich do jedalnicka, lenze to sa im nechce.. je s tym vela roboty a im to neprekaza ze jeme vkuse to iste.. stare jedla z roku pat. Ale obula sa do toho nasa zastupkyna teraz, tak pridavaju nove jedla dost..
hento s hlasovanim je cista blbost..
3.ak v nej nie je maso tak ano. lebo ju mam zaplatenu preco by som ju nejedla?
4. Vyhovuje mi sposob ako to mame teraz, ze nam donese obsluha terinu.. kto chce si da, kto nie nie
Hento by bolo plytvanie kedze vela ludi neje polievky.
2) a tak mame na vyber 2 tak snad si kazdy najde + aj ine
3)ano, lebo neviem jem polievku? ale ked je hnusna tak ee
4) mame polievky v tanieri na tacke
a staci mi, co rozpravaju druhi o tom
2. Máme na výber z dvoch jedál a veľmi málokedy sa stane, že by mi ani jedno nechutilo
3. Veeeeĺmi zriedkavo, len keď sú obidve jedlá hnusné
4. Asi podľa toho čo by to bolo za polievku
2. skôr viac jedál na výber a každý by si zvolil čo chce
3. nie, ale tak 1x za pol roka si dám aj polievku
4. keby mi dajú aj polievku tak by som s božou pomocou niečo zjedla ale na polievky je misa a naberie si ten kto chce a to nikto nesleduje takže kľudne môže ísť na obed aj ten kto ho nemá zaplatený
2. Máme na výber 4 jedlá ale čo z toho, keď to je fakt každý deň studené.
3. Na polievky občas chodím, ale vtipné je, že piatkové väčšinou vyzerajú ako tie predošlé 4 zmiešané.
4. Máme misy na stoloch, tak si každý dá čo chce, ale nie, nejedla by som aj polievku, aj hlavné jedlo.
Všetci sa sťažujú, pomaly ubúdajú ľudia, čo sa tam stravujú, porcie čím ďalej tým menšie + špecialitky typu zemiaková kaša s uhorkou, lebo mäso už nie je a tak Nikto to už nerieši, po sťažnostiach tam urobili vitrínu s jedlami, že ako ktoré má vyzerať a vybavené
2. Nemáme na výber z 2 jedál ale nevadí mi to
3. Dám si ak vyzerá dobre
4. My máme tácky ale tanier na polievku si môžeš ale nemusíš zobrať.. a misy s polievkou sú na stoloch.
Takto mi to vyhovuje
2. Neviem
3. Nie polievku mam väčšinou doma a nemusím ich až tak .
4. Ano .
2. ako prvy krok je nevarit z polotovarov a nepouzivat jedno jedlo na 2x. pokojne by som si priplatil za kvalitnejsie suroviny+jedlo, obmedzil pocet jedal z 5 na 2-3
3. jedaval som, uz nie, lebo v jedalni sa uz nestravujem
4. polievku by som jedaval tak ci tak
2. Hlavne zdravšie jedlá, viac zeleniny a ovocia. Nieje normálne aby na bufety vymýšľali prísne pravidlá na potraviny a v jedálni dostaneš na obed knedľu a presolenú omáčku s mastným nekvalitným mäsom. A hlavne naučiť kuchárky variť, lebo hento čo robia nieje varenie.
3. Nie, lebo mi nechutia polievky z jedálne. Sú ešte viac nejedlé ako hlavné jedlo.
4. Nie, lebo 3.
2. takto nie, pretože pri vox populi by aj tak zvíťazil smažák s hranolkami a panenka a kebab
3. nerobia v našej kantíne
4. nerozumiem
2. Ja neviem, mohli by robit viac kuracieho a menej bravcoveho a mohli by to nejak lepsie ochutit alebo co ja viem
3. Polievky mi chutia, tie robia celkom dobre
4. Pre mna irelevantna otazka, kedze polievku vacsinou jem tak ci tak, niekedy zjem iba polievku ked mi druhe jedlo nechuti
2. kvalitnejšie potraviny,
3. nejedávala som, lebo mi stačilo hlavné jedlo a nie som zvyknutá jesť hneť po sebe dve jedlá
4. áno
Na výške máme na výber zo 7 či 8 jedál a z toho si už každý nájde niečo chutné. Mne vadia len tie univerzálne vojenské omáčky, ktoré sa dajú použiť na čokoľvek od fazuľovej polievky až po palacinky.
Polievku si môžeš vziať, ale aj nemusíš. Máš ju "grátis".
2. Vymenila by som kucharsky
3. Nie, pretoze vacsina polievok vyzera hrozne uz len ked sa na ne pozriem
4. Mame na stole misu s polievkou, ktoru si vacsinou ani nenalozim, takze tak...
2. nvm, ja by som vylucila vsetky tie omacky a vyprazane jedla a inak dochucovala a ine recepty a rozmantejsie hlavne, proste vsetko ale mame na vyber aspon z 2 jedal, tak fajn
3. nie, lebo nestiham na hodinu potom a proste sa mi nechce, za 4 roky som mala polievku mozno tak 5krat
4. no hej, asi by som ju zjedla skor, lebo hento je hlavny problem - zobrat si tanier a zhanat misu a tak D
2.jedlo na výber by bolo fajn ,aj by sa to uchytilo,lebo v našej škole je dosť žiakov (a neznášam dlhé rady na obedy)
fajn by bolo,keby kuchárky dávajú normálne kombinácie a nie kakao a granadír s kyslými uhorkami (a toto je ešte dosť super kombinácia)
3.iba občas si dávam milánsku a vždy ma strašne sere,že píšu milánska,akoby to bol luxus a pritom je to obyčajná rajčinová ...a sem tam si dám ešte nejakú slížovú,alebo čo,ale pravidelne polievky nejem,lebo všeobecne polievky nemám rada a tie školské už duplom nie
4.nie,nezjedla (u nás to funguje,že si každý,kto chce naberie)
P.S. najradšej mám,keď dávajú ako bonus pribináčik tyčinku
1.ako kedy ale vacsinov nie
2.ano aspon by neboli jedla tipu rybie file na kapustnici a pod.
3.iba malo kedy lebo vyzaraju ako by ich uz dakto jedol
4. a to som nepochopila
2. my si môžme vyberať z piatich či šiestich jedál, z čoho máš vždy jedno sladké a jedno vegetariánske /eh no...ak sa to tak da nazvať. Buď dostanete ovocie, alebo zeleninový šalát s rožkom a dressingom Ale ten je dobrý náhodou /
Inak by som bola zvedavá, ktorému žiakovi by sa chcelo zdržiavať nejakým hlasovaním, teda ja by som na to nervy ani čas nemala.
3. zase, z 90% áno, nejem len tie smotanovo kyslé keď sú.
4. áno, lebo 3 ak by nebola hnusná
2.pristalo by ufo,druhy prichod jezisa,pokropenie svätenou vodou ..len to by pomohlo našim kucharkam ...
3.áno jem...lebo mám polievky rada..aj keď tie naše sú vždy oranžové,chuťovo rovnaké akurát sa líšia honosným názvom na jedálnom lístku
4.áno