Ideme zajtra na "exkurziu" do Brna, a chceme sa s kamošom pozrieť na lezeckú stenu a prípadne si aj zaloziť. Je to možné, počas rozchodu, spraviť bez nejakých následkov zo strany profesora?
Ak to nezisti takpohoda, ak hej tak asi riadne vypicuje lebo keby sa vyjebes a zlomis si hlavu je to na jeho triko ty jelen. Ale ak mas pici sak chod lenic nato budete mat dost dlhy rozchod urcite lepsie ako nase rozchodov eaktivity na vyletoch co sa zdravia tyka
@waagbistritz69 je zato otvorila rustinarka pre slovanov extra konverzacie lebo my vieme viacmenej v pohode rozpravat a na normalnom cviku preberame uz 2 mesiace rozdiel medzi idem a chodim co samozrejme my davame lavou zadnou
a ked pocuvam svojich neslovanskych spoluziakov a ich vyslovnost tak casto trpim zato ja som si nakupila slovenske knihy lebo v tomto pripade mi je logickejsie a lahsie sa ucit rustinu cez slovencinu inak sa vseobecne ucim cez anglictinu hocijaky jazyk ale rustina je blbost hentak
a mam zalusk na nejaku uber sovietsku ucebnicu ta by bola asi najlepsia no uvidim
ale tak hej je to divne lebo robime veci ktore su aj v slovencine a my slovania by sme sa uz posunuli dalej ale samozrejme sa to neda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ked pocuvam svojich neslovanskych spoluziakov a ich vyslovnost tak casto trpim zato ja som si nakupila slovenske knihy lebo v tomto pripade mi je logickejsie a lahsie sa ucit rustinu cez slovencinu inak sa vseobecne ucim cez anglictinu hocijaky jazyk ale rustina je blbost hentak
a mam zalusk na nejaku uber sovietsku ucebnicu ta by bola asi najlepsia no uvidim
ale tak hej je to divne lebo robime veci ktore su aj v slovencine a my slovania by sme sa uz posunuli dalej ale samozrejme sa to neda