škola s úrovňou prosím pekne? keď už cestovný ruch tak radšej na dopravnú ísť ako tam! ako hovorí sa že múdrejší sú tí na sos podnikania ale ten systém je tam absolútne kokotský, obedy príšerné, máme mesiac na to aby sme si zohnali vyše 100 e na POVINNÚ Prahu, čo nám nahradí jeden týždeň z praxe a musíme tam ísť inak neprejdeme ročník...a to v novembri je stužková a hneď takéto páky platiť :/
dievčina, najprv si popozieraj aký odbor by sa ti ako tak lúbil a potom sa spýtaj že na ktorej škole.... lebo takto sa blbo radí...
@lawey jj, rozžírené vyučovanie cudzích jazykov - majú až 2 a aj to z angliny (či zo španiny?) vedia viacej jak učiteľka ne,ne, ja tam mám len svojich ľudí a majú rovnaký názor ako ty
@mousisitka no z angliny minulý rok sme toho vedeli vyše ako tá učitelka zo skvelými referenciami, ktorú nám práve preto dali..... ako "výberovej triede" (bitch please...prijali všetkých čo sa hlásili)... keby sa jej spýtali holú vetu nech im odpovie v angličtine hneď by pochopili :/
no oni nám najprv dali vybrať!!! že z čoho maturovať a čo ako 2. jazyk...bola tam AJ, NJ, španina, ruština a franina...vieš ako to dopadlo? VŠETKÝM dali matuur z AJ (aj tým čo sa ju vôbec neučili) a ako 2 jazyk dali 2 možnosti... španinu a neminu...a na neminu museli ísť všetci čo sa ju dovtedy učili....
a a tí, čo chceli ruštinu alebo franinu si môžu pískať -____-
a aby som prispela k tým školám s úrovňou: okrem gymplov v DCA a TN , by som tam zaradila možno obchodnú v TN a v porovnaní s ostatnými školami aj tú priemyslovku v DCA. úprimne, fakt ma už žiadna taká schopná škola nenapadá, možno obchodná v IL, ale k tej mám strašný odpor a v živote by som tam nešla
@lawey hej, hej, viem o ktorej hovoríš, len si teraz nespomenem jak sa volá ... neviem či je to tak psychicky labilná osoba alebo sú tí žiaci fakt až taký hnusní, ale ževraj sa tam už aj rozrevala
O____________o to majú vôbec vo svojej kompetencií rozhodovať za vás? normálne mám nervy na tú školu aj za teba
@lawey Tak u mňa je to dosť komplikované.Na koncoročných som mávala tak po štyri trojky, v 8 na konci z matiky sa mi "podarila" 4, ale to až také zlé nie je . Skôr to, že mňa by bavila Angličtina, alebo ten umelecký smer, fotenie,styling a takéto kokociny, ale na FUTURUM, kde sa platí 90 eur mesačne fakt nemáme a v kreslení až taká dobrá nie som, takže sa s Umeleckou môžem rozlúčiť, čo ma až tak nesere, keďže z tej školy je asi tiež veľké hovno, pokiaľ sa tomu človek fakt poriadne venuje a je v tom dobrý,tak čosi z toho má, ale ja medzi takých nepatrím.
A uvažovala som nad OA, ale ktovie či by nebol u mňa problém zvládať matiku, keďže nie som až taký študijný typ, hlavne, že chcem ísť na Vysokú do UK...
a gympel som vylúčila, ako prvý, keďže nie som študijný typ a gympel je pre čisto takých, čo vedia rozmýšľať, čo ja moc neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
morálka študentov je podľa ma veľmi nízka a o rešpektovaní niektorých učiteľov ani nehovorím. ak mala tá škola niekedy úroveň tak ju už stratila
škola s úrovňou prosím pekne? keď už cestovný ruch tak radšej na dopravnú ísť ako tam! ako hovorí sa že múdrejší sú tí na sos podnikania ale ten systém je tam absolútne kokotský, obedy príšerné, máme mesiac na to aby sme si zohnali vyše 100 e na POVINNÚ Prahu, čo nám nahradí jeden týždeň z praxe a musíme tam ísť inak neprejdeme ročník...a to v novembri je stužková a hneď takéto páky platiť :/
dievčina, najprv si popozieraj aký odbor by sa ti ako tak lúbil a potom sa spýtaj že na ktorej škole.... lebo takto sa blbo radí...
čistý ústav to je, prosím pekne....nič viac...
alebo gympel na Novej, ten by mohol spraviť každý
no oni nám najprv dali vybrať!!! že z čoho maturovať a čo ako 2. jazyk...bola tam AJ, NJ, španina, ruština a franina...vieš ako to dopadlo? VŠETKÝM dali matuur z AJ (aj tým čo sa ju vôbec neučili) a ako 2 jazyk dali 2 možnosti... španinu a neminu...a na neminu museli ísť všetci čo sa ju dovtedy učili....
a a tí, čo chceli ruštinu alebo franinu si môžu pískať -____-
O____________o to majú vôbec vo svojej kompetencií rozhodovať za vás? normálne mám nervy na tú školu aj za teba
A uvažovala som nad OA, ale ktovie či by nebol u mňa problém zvládať matiku, keďže nie som až taký študijný typ, hlavne, že chcem ísť na Vysokú do UK...
a gympel som vylúčila, ako prvý, keďže nie som študijný typ a gympel je pre čisto takých, čo vedia rozmýšľať, čo ja moc neviem