Ja som vedela, že si nič nevyberiem tak som šla na gympel. Mám ho rada aj neznášam zároveň.
Je super, ludia sú super, ale matika, fyzika, chémia a geo mi nič nehovoria, nechcem s nimi mať nič spoločné tak ľutujem, že som si nevybrala niečo, kde nie sú.
A možno raz budem rada že som sa tú matiku a spol. tak učila. Ktovie.
na oa je to blbosť...sama prestupujem takže je tu vždy tá šanca, že môžeš prestúpiť a ináč na gympel by som nešla, lebo matika, chémia niesú pre mňa najradšej hotelovka
Ak nechceš nikdy v živote nič robiť (zahŕňajúc roky strávené na SŠ), ak chceš v škole riešiť len tie najnepodstatnejšie veci, neučiť sa, mať profesorov, ktorí po príchode do triedy oznámia, že oni si už svoje odučili a odídu, tak potom navštív gymnázium Šrobárova 1 v Košiciach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
bez tam kde ta to bude zaujmat co ine chces pocut ? kde mate lacnesjie obedy alebo ?
..kvak..
Chcela by som. Ale len tak na týždeň
Ja som vedela, že si nič nevyberiem tak som šla na gympel. Mám ho rada aj neznášam zároveň.
Je super, ludia sú super, ale matika, fyzika, chémia a geo mi nič nehovoria, nechcem s nimi mať nič spoločné tak ľutujem, že som si nevybrala niečo, kde nie sú.
A možno raz budem rada že som sa tú matiku a spol. tak učila. Ktovie.