ahojte.. chcela by som sa vas spytat,ci mam este nejaku sancu ked som skoncila na jednom gymnaziu pod ciarou? konkretne 129 , prijimaju 120 ziakov...myslite ze sa este ciara posunie? som dost prekvapena z toho ze ma neprijali,pretoze viem,ze na to gymnazi
Ale to ťa isto zoberú......veď sú tam isto aj taký....čo majú tú školu ako druhú....takže sa časom odtial odpíšu....a ty budeš nakoniec možno aj stopiata....
Bohužial, na niektorých gymnáziach hľadia len na monitor...podľa oficiálnych prijímacích hodnotení, by mal monitor znamenat približne 1/3 dosiahnutých výsledkov, no mal som šancu porovnávať u 4 kamarátov na tej istej škole....1 sa učí na samé jednotky a napísal zle monitor a bol pod čiarou...ďalší sa učí na dvojky, priemer zo všetkých ročníkov mal 1,8...napísal výborne monitor a bol nad čiarou...a s tými dvomi to je niekde medzi tým a tiež to sedí...jednoducho, je dosť možné, že to bolo kôli monitoru. Podaj odvolanie, niekto to má ako záložnú/druhú školu a pôjde na tú prvú a tým pádom sa uvoľnia miesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A tiež sa pridávam, že tých deväť žiakov podľa mňa vypadne.
Čiara sa určite posunie (zatiaľ som nepočula o tom,aby presne tých prvých x prijatých žiakov na tú školu aj išlo), hlavne podaj odvolanie