Takže ludia ako by som začala ,začala som chodiť so srbom ktorý býva na Slovensku rok je tu pracovne veľmi som sa tešila lebo zo začiatku velký romantik vysoký tmavý temperamentný očaril ma velmi pri žiadnom slovakovi som sa tak necítila ...
no naraz
ked sme boli dohodnuty ist von sme nešli lebo že ide s kamaratom niečo kupiť ked som mu volala tak ma vypol lebo že hrá s kamaratom hru ja že oni su ti prednejší ? a on že ano že na prvm mieste rodina potom kamarati až potom frajerka má 25 neni to čudné ?? že za nich by dal aj klrv ale že frajerka že to sa mu može zapačiť aj iná mam to snim skon čiť je to iná mentailita ???
kopni ho do vajec i ked to bude tazke a nepoznam ho....ja som so srbmi par rokov v zahranici odpracoval. Oni su mili, priatelski, pohostinni, ALE skus sa so srbom pustit do hadky tak ta zareže!!!!....najvacsia picovina zacat si s niekym z Balkanu, ale zeny su tak hlupe ze letia na cernochov, turkov a moslimov atd....Mamina znama ma za manzela albanca s ktorym sa chcela rozviest, a povedal jej: Ked sa somnou rozvedies tak gulka v hlave!...je to velmi zla mentalita, hovorim na zakladne zivotnych skusenosti....ja mat dceru ktory sa s nejakym K... ciganskym zacne tak ju ujebem!
@usarmy napisala som mu že tak toto nie .... samé vyhovorky viac je s kamaratmi radšej ako by ma mal počuť hrá hru .... proste uplne odorný a nadáva na slovakov že su jebnuty že maju bau na prvom mmieste s rodinou povedala som mu že koniec a on že fakt a ja že ano a uplne v pohode to zobral važne nemaju žeun za nič taka som sklamana
Máš štastie, že si sa ho zbavila - je veľká pravdepodobnosť, žeby ta o pár rokov najebaný v posteli podrezal keby ta chcel vymeniť za novší model. Tak to oni robia.
@savvym no asi neviem lebo vždy na každ stretko mi dniesol niečo bud ružu alebo čokolad bol pozorný tak mi to ani tak neprišlo že mu na mne nezaleži neviem možno som naivnáá
@domus88889 tak za prvé riešiť ľudí podľa národností je hlúposť. Ale to, že ti maže med okolo úst a že ho dokopy nepoznáš, už vieš. Je na tebe, či budeš pre neho handra, čo si ťa zavolá len vtedy, keď sa mu chce, alebo budeš jeho partnerka, ktorá ho bude prezentovať. Však čo je to tvoj prvý frajer? Záležať mu bude na tebe vtedy, keď sa o teba bude aktívne zaujímať, kde si, čo robíš, ako sa máš, aké máš plány, občas pre teba niečo pekné spraví, ale nie do piče ružu a čokoládu a pičoviny. Si ťa takto len kúpil a teraz si môže s tebou robiť, čo chce. Zavolá ti a ty ako sučka pribehneš. Hlavu hore a nenechaj sa ponižovať.
@savvym Ano, skutočne je hlúpe riešiť ľudí podľa národnosti, ale na druhej strane, kultúra je silný konštrukt. Vpije sa ti do "hlavy" a potom do povahy, že ani nevieš. Jediné čo jej deštruktívnemu vplyvu zabráni je tvoja osobnosť (daná biologicky) a potom vzdelanie. Takto je úplná pravda, že značná časť Rusov, Ukrajincov, Srbov - sa bude správať ako (z nášho pohľadu) úplní magori (ale nie všetci samozrejme). Keď je dievča zvyknuté na seriózne správanie, s niekým takým si nezačne - to platí aj o jednoduchých Slovákoch a Čechoch, Nemcoch, Američanoch - o všetkých kkt -och.
@domus88889 Nestretávať sa sním, vyhýbať sa mu, zablokovať si ho. Nie pre to že je SRB, ale pre to že je retardovaný. Veď si len pozri futbalové zápasy na Balkáne. Melú sa tam jak zvery. Slováci ti nie sú dosť dobrí alebo čo ? ... Dobre môže byť... tak si radšej začni s maďarom, rakušanom... alebo smerom na sever... nie na juh...
@savvym tak on sa pytal vždycky že ako sa mám čo robim a bla bla ... že aky som mala den .. a taketo .. ale dnes ma proste prekvapil .. boli sme dohduty a on takto išiel s kamošom .. a potom že ved by došiel zajtra ale ked som snim chcela volať a hento mi ovedal že sa hrá s kamaratom že on mu je prednejší že to je u nich tak že frajerka až na tretom mieste ostala som v šoku ... že toto čo čo som ja nejaka handra že ma nemá za nič kokos alebo čo .... že jemu keby aj kamarat povie že zabil človeka tak hned ho ide snim zakopať .. a taketo somariny mi pisal som pozeralaa že toto čo .... že on potrebuje vo vztahu slobodu dýchať a kamaratov ja že ved dobre ale dnes sme boli dohodnuty a nestojim ti ani na telefonát ? ešte nikdy sme spolu nevolali vždy ma vypinal :/
V byvalej Juhoslavii za vsetci jugoši medzi sebou vraždili. Nebyt USA ktory tam prisli spravit poriadky tak krvava vojna tam nikdy neskonči, a dodnes sa tam magori medzi sebou vraždia
@james98 do týchto stereotypnych mentalit sa veľmi nestaram. Dá sa vyvodiť, že sa ľudia z isteho územia správajú podobne, keďže spoločnosť stanovuje zvyky a dotvára osobnosť. Podľa mňa je to kratkozrake, no nie na škodu si preveriť človeka.
Napríklad mám teraz nového kolegu, ktorý je z Nepálu, v práci mal stále masku a smial sa, že vyzerá ako terorista, allah akbar. Tak keď si vie zo stereotypu spraviť on srandu... Je to vec, no skôr sa mi vidí ako forma obrany a nie ako relevantný fakt.
@cccp uvidíme, nečudoval by som sa, len to dievča si musí uvedomiť, že na svete je toľko iných mužov, ktorí vedia robiť to, čo on a ešte viac. A nejaká forma rešpektu by mala byť ukázana hneď zo začiatku. Vážiť si tú lásku a nie hneď stanoviť pravidlá, že kamaráti najprv.
Nie je to o tom, že by mal zanevriet na iných ľudí, ale pokiaľ chce vzťah, tak si ten čas musí nájsť, ukázať, že je muž slova a činu. Nevolá s tebou? Toto je veľmi divné.
davaj si pozor aby to nebol v skutocnosti albanec inak mozno mal len zlu hru a bol podrazdeny, skus zistit aku hra hru a aky ma rank, z toho ti o nom viem povedat viac ako horoskop
Jasne ze skoncit sak to je jasne ze ta ma ako handru ked ti toto povedal poznam aj stastne manzelstvo taketo balkansko-slovenske no tak to neni az tak o tom ci je srb alebo co ale ked sa takto sprava tak si ta proste nezasluzi
čo máte akože proti južanským typom ludí ? Stejnak je to tu cele zmiešané a ani o tom nevieš.
Chorváti, srbi sú veľmi rodinne založený, mladý ale považujú slovenky česky za kurvy, bohužial. A môžete si za to samé... (teda vačšinou turistky) Vedia proste čo ženám povedať a ako sa pri nich chovať.
Si trafila na nejakeho degeška a ludia tú riešia narodnosť, viem veľmi dobre porovnať jednu aj druhú a rozdiel tam až taký nieje ako pri araboch a pod.
Ach toto je take ženské, spomedzi tých stoviek nápadníkov výberu zle a potom vyplakávaju ..... @loveillumination len či to akurát nehral s dakym ruskú ruletu keď to malo byt take dôležité
@wewo raz urobil niečo nevhodné ? pre mna to bolo ponižujuce že kamarati su viac ... že radšej snimi bude radšej snimi sa hrá ako mi zavolať proste ach ....
@paria333 no to som niekde čitala že slovenské baby a české maju za kurvy ... čo už snimi ešte som zistila že ma v Srbsku frajerku taku jak chlap vypada a napisal mi že ked by som bola snim že by ju nechal ale ja mu už neverím takto klamať čo mna by tu chcel len tak ked tak sex so mnou a potom pojde do srbska a tam s hentou že sa nič nestalo ?
@james98 vzdelanie neni podla mna nejaký určujúci faktor dost vela nacistov malo titul,ak je raz niekto amorálna osobnosť tak mu nepomožu ani tri vysoké školy
mňa jeden Srb pozval na kávu v robote ale nechcela som s ním ísť tak mi začal nosiť čokolády ale nešla som celkovo južania myslím že sú viac dobyvační čo sa žien týka ale ako je to už potom, neviem.. myslela som že sú verní keď už tak bojovali o ženské srdce ale asi to závisí skôr od jednotlivca samozrejme
Uuu, ked som chodil s jednou Srbkou tak to bol jeden z mojich top vztahov - v kazdom pripade som sa ale s nikym inym nevedel tak dobre do krvi pohadat
Co sa tyka tvojho vztahu - ved si ocividne spolu nesedite (on to ma na haku a ty si viac citlivy typ), co ine od toho cakas nez katastrofu. To je uzitocnejsi uhol pohladu, nez analyzovat narodnost a domnienky o mentalite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ked sme boli dohodnuty ist von sme nešli lebo že ide s kamaratom niečo kupiť ked som mu volala tak ma vypol lebo že hrá s kamaratom hru ja že oni su ti prednejší ? a on že ano že na prvm mieste rodina potom kamarati až potom frajerka má 25 neni to čudné ?? že za nich by dal aj klrv ale že frajerka že to sa mu može zapačiť aj iná mam to snim skon čiť je to iná mentailita ???
Napríklad mám teraz nového kolegu, ktorý je z Nepálu, v práci mal stále masku a smial sa, že vyzerá ako terorista, allah akbar. Tak keď si vie zo stereotypu spraviť on srandu... Je to vec, no skôr sa mi vidí ako forma obrany a nie ako relevantný fakt.
Chorváti, srbi sú veľmi rodinne založený, mladý ale považujú slovenky česky za kurvy, bohužial. A môžete si za to samé... (teda vačšinou turistky) Vedia proste čo ženám povedať a ako sa pri nich chovať.
Si trafila na nejakeho degeška a ludia tú riešia narodnosť, viem veľmi dobre porovnať jednu aj druhú a rozdiel tam až taký nieje ako pri araboch a pod.
@loveillumination len či to akurát nehral s dakym ruskú ruletu keď to malo byt take dôležité
Co sa tyka tvojho vztahu - ved si ocividne spolu nesedite (on to ma na haku a ty si viac citlivy typ), co ine od toho cakas nez katastrofu. To je uzitocnejsi uhol pohladu, nez analyzovat narodnost a domnienky o mentalite