Akože trošku blbá téma,ale nevadí...Takže kúpila som si škrečka (Miško) a som hróóózne šťastná.... Tak sa teraz pochváľte,aké domáce zvieratká robia radosť vám...
aj ja mám škrečky presnejšie... 7 škrečkov mám a volajú sa: phoebe, shane migel, skippy, sue, thomas, mattias a inga a phoebe je tehotná takže čakám prírastok
@mizoyka - však jasné najprv vyzerali tak blbo... jak také ružové guličky ale teraz už majú srsť a také zlaté to je a hlavne, ked to pije a ked to papá slnečnicuu joj to ja až pištím vtedy
@cy3aha áno viem...mne sa naskytol nemilý pohľad,keď to rúžové mláďa zomrelo a vlastná matka ho zjedla,aby mala živiny ..ešte šťastie že si to už nedovolí,keď to má srsť..
@mizoyka - dobre, že mne nič nezomrelo... vlastne môj prvý škrečok zomrel... Xénia sa volala... a zomrela, tak som revala jak šalená ale to bol dospelý škrečok
mám dva zajačiky (barančeky) a volajú sa UCHO a MOUKY. Síce sú to obe samičky, ale tak to mi povedali, až keď som im dala mená. Inak Ucho je mama Moukyho
Mala som aj škrečka Edwarda, ale po pol roku odišiel do škrečkovského nebíčka :"-(
ja mam potkana a v nedelu bola u nas navsteva a aj taka sprosta svina 6 rocna a chcela taky klas tak mama jej ho dala a nikoho by nenapadlo ze mu bude pichat do oka s tym klasom a to som bol este prec vtedy a vsimla si to az sestra neskoro vecer a teraz ma to oko napuchnute a na nom tak cerveny pasik a vobec nan nevidi do riti so 6-rocnou svinou!!!: disappointed: nema rozumu to by blazon len urobil tak neviete mi poradit ci to oko je vypichnute alebo nie uz som vam ho popisal ako to ma a vyzera to tak ze je to vypichnute ....no dufam ze to tak nie je!!!
mal som rybky aj korytnacky ae siel som na 2 tyzdne prec a mame skapali ..a teraz by som rad nejakeho hadika ..robim si zalusk na albina pytona tigroviteho alebo klasiku velhada ..
A mala som ehm..najprv dvoch škrečkov...potom sa rozrastli potom sa aj tie deti rozprastli ak ich bolo vcelku dost ked ta prva sa okolila 3x Ale nektore sme dali do chovproduktu a nakoniec mi zostali..štyria..A raz mala Miška 4 a jedno zdochlo a potom jedno utieklo....
ja som mala skrecka a volal sa Džunko ale chudacik zomrel..mala som ho dva roky teraz mam hrob s krizikom na zahrade pod lieskou..
ale ked som bola mensia mali sme 4 zajace len jeden jediny prezil to sme ich mali ako dane na prazdniny a len jedneho sme vratili teraz mam na dvore cintorin este aj s morcatkom a sliepkou a jednym chrobak co sme ho chovali v detskej izbe v sklicku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale k tým malým oným mám odpor.
Mala som aj škrečka Edwarda, ale po pol roku odišiel do škrečkovského nebíčka :"-(
Okrem toho na narodeniny si idem kúpiť hada, meno mám dopredu vybraté
A mám taký pocit, že Rikky bude mat mladéé
ale ked som bola mensia mali sme 4 zajace len jeden jediny prezil to sme ich mali ako dane na prazdniny a len jedneho sme vratili teraz mam na dvore cintorin este aj s morcatkom a sliepkou a jednym chrobak co sme ho chovali v detskej izbe v sklicku