no vseobecne plati to, ze foromony by z teba mali spravit pritazliveho pre opacne pohlavie preto sa vyrabaju zvlast vone pre muzov a zvlast pre zeny, ale kvalitne parfemy su trosku financne narocnejsie ...
vies co..ovoniavala som nejake v sexshope..zevraj uzasne kvalitne blablabla...no bol to taky smrad ze ma to skor odpudzovalo ako pritahovalo takze neviem ci existuju aj vonavejsie varianty, ale ja si to isto nikdy nekupim
tak treba vediet kupovat ten co mi kupil priatel vonia celkom prijemne mali rozne vone, on sa trafil do mojej oblubenej, a ten co ma on je tiez fajny, ma vkus (a cuch! )
Radsej investuj do nejakej kvalitnej toaletky,ale nie tipu Axe,Playboy a podobne smrady,odporucam nieco od Armaniho,Versaceho,Jean Paul Gaultier atd...
ja som mala jednu, vlastne dva krát tú istú, lebo nádherne voňala a ja som celkom náročná na parfumy... myslím ale, že tam z časti platí aj ten placebo efekt, že sa cítiš istejšie..
no ale napríklad, teraz som si kúpila DOKONALú Classique X od Jean-Paul Gaultier (@valki ) a nevymením ju..
jááj ty si chalan no.. tak ako baba ti poviem, že keď je lepší ten parfum tak to poznať a baba ide zošalieť z toho .. len to nesmieš prehnať s množstvom, fakt menej je niekedy viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ako vonia fakt pekne,ale necakaj zazraky
no ale napríklad, teraz som si kúpila DOKONALú Classique X od Jean-Paul Gaultier (@valki ) a nevymením ju..
jááj ty si chalan no.. tak ako baba ti poviem, že keď je lepší ten parfum tak to poznať a baba ide zošalieť z toho .. len to nesmieš prehnať s množstvom, fakt menej je niekedy viac