@dumbledore naučiť sa uvariť niečo overené podľa rozumných inštrukcií fachmana - myslím že do TV dávali len dobré a zaujímavé veci - ak myslíš konk. tak to boli recepty čo sa varia v hoteloch čo som posielal napr. jahňací chrbbát v bylinkovom kruste so sladkým zemiakom
jasne, velakrat z Bez servitky alebo zo "S Italem v kuchyni" ale konkretny recept ti nepoviem, nepamatam sa
alebo teraz Kuchyna Lidla ma fajn veci, ak sa to rata
ano, kedysi sme cela rodina pozeravali to varenie s Petrom Novotným. (nejako taks a volal) a skusili sme odtial viac receptov, ale čo si pamätám jeden skvelý recept tak to bol gulatý chlieb plnený takou spešl zmesou a zapečený najsamlepšie
Ja som začal variť tak serióznejšie asi pred rokom, nejak extra presné recepty som nepoužíval, ale keď si pustíte na TyTrúbe Pohlreichovo Ano.šéfe! a preskáčete tie jeho hlášky tak tie všeobecné rady a postupy pri varení sú fakt ppči a varím prevažne podľa nich. Navyše nejaké recepty z Šéf na grillu som skúšal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
alebo teraz Kuchyna Lidla ma fajn veci, ak sa to rata
» varecha.pravda.sk/recepty/plneny-...
ak by si chcel