@cannibalbufet a @pawlo - Mediaresearch je česká výskumná agentúra - » www.mediaresearch.cz/... (ktorá má pobočku na Slovensku), ktorá v Čechách robí peoplemetrové meranie sledovanosti televízií, či monitoruje návštevnosť internetových portálov v Čechách, či robí rôzne prieskumy.
Táto brigáda, je len zber nových respondentov, ktorým bude raz za čas posielať dotazníky, keď si klient (televízia, rádio, noviny, firma, obchodná spoločnosť, výrobca tovaru) objedná prieskum.
Nepredpokladám, že mi príde dotazník veľmi často, očakávam tak že možno 1-2 dotazníky mesačne pošlú (niekedy možno viac, hlavne cieľovka teenageri sú možno menej atraktívny pre inzerentov, ako čo ja viem iné cieľové skupiny).
@pawlo toto zas nie je "klikni a zarábaj od nejakej pochybnej firmy", toto je normálna veľká česká agentúra, ktorá robí výskumy pre TV Nova, Českú televíziu, a veľké firmy resp. jej slovenská pobočka.
@fxx no ja som to testoval pred pár dňami, keď sme išli nasadiť linku a asi po 3 dňoch mi volalo neznáme číslo, a nejaká teta po česky si overovala, že či som to naozaj vyplnil a tak Sranda...
fxx ti nespamuj a co sa ta pitala ta teta, a mensia otazecka kolko si platil za ten telefon bo mne sa nechce zbitocne platit za to ze im zavolam a este mimo stat to je zbitocnost
aj ja so msa ta mrpihlasila, zavolala mi ta ceka pani, ale hrozne zle ju bolo rozumiet, kladla take haluzacke otazky: mate doma mikrovlnku,alebo digitlany fotak, auto,kameru,umyvacku riadu, potom ci moj ocino podnika, alebo je zamestnany,a tak, ale myslim si ze nic zle sa z tohot vyklut nemoze
mno aj ja som sa tam regol a mi volali akurat jak som bol v skole a som jej povedal nech zavola kolo 4 a uz presli 2 dni a este nevolala tok mozno v pondelok sa miozve dufam
Mne dnes volali 2x som ju v skole zrusila bo bola hodina, potom som jej cez prestavku zdvihla a povedala ze nech o tretej zavola tak zavolala popytala sa povedala, ze do dvoch tyzdnov poslu registracku tot vsio ocko povedal tiez ze je to blbost ale sak ked je to birdz tak hadam nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
130 komentov
Táto brigáda, je len zber nových respondentov, ktorým bude raz za čas posielať dotazníky, keď si klient (televízia, rádio, noviny, firma, obchodná spoločnosť, výrobca tovaru) objedná prieskum.
Nepredpokladám, že mi príde dotazník veľmi často, očakávam tak že možno 1-2 dotazníky mesačne pošlú (niekedy možno viac, hlavne cieľovka teenageri sú možno menej atraktívny pre inzerentov, ako čo ja viem iné cieľové skupiny).
@pawlo toto zas nie je "klikni a zarábaj od nejakej pochybnej firmy", toto je normálna veľká česká agentúra, ktorá robí výskumy pre TV Nova, Českú televíziu, a veľké firmy resp. jej slovenská pobočka.