tento rok som bol s kamaratmi zbierat huby lysohlavky su velmy nevyspitatelne pretoze na kazdeho zaberaju inac a neda sa tam urcit presna davka. ak je clovek rozhodnuty to vyskusat tak by nemal mat pred uzitim strach alebo zlu naladu lebo si to odnesu stavy a budu neprijemne!!!
kto chce pracovat na nejakom zodpovednejsom mieste napriklad vypocty faktur alebo praca s peniazmi tak to nie je moc dobry napad --- toto nekonci pouzitim a koniec ale su tam aj po mesiaci take flashbacky ze to nie je dobre pre pracu ked sa vam toci zem pod nohami a mate vydavat peniaze z kasy... jedine pochopenie by pre to mohli mat umelci....
@1 je pekne napísané, ešte by som dodal, že to platí viac-menej pri všetkom, to je potom čosi ako zneužívanie tej substancie a tlačenie sa, samej seba, do niečoho nasilu.
(keď do toho ideš s rozporuplnými pocitmi, nie je to asi ktoviečo, ale tak to je asi aj presne dôvodom, prečo sa o tom snažíš čo najviac informovať namiesto toho, aby si do toho rovno skočila ako poniektorí voči samým sebe nezodpovednejší, čo, zdá sa, niektorým tu prítomným mimoriadne prekáža a radšej by mali spoločnosť iracionálne démonizujúcu všetko, čo bolo zhodou okolností ustavené ako ilegálne)
By som len doplnil jedno praktické odporučenie, ktoré by sa mohlo odporučať častejšie – čím prázdnejší žalúdok, tým menšia pravdepodobnosť, že nastanú nejaké žaludočné/tráviace komplikácie, ktoré môžu dosť nepriaznivo ovplyvniť výlet. Napríklad niekto, kto nie je ja, aj deň pred užitím húb nejedáva iné veci, mimo iného sú aj účinky účinnejšie a nastupujú rýchlejšie.
@21to ale väcsinou plati len ak ich konzumujes vtedy odporucam aj poriadne prezuvat.... ale na pvy raz si navarte cajik... a nebrat si mobil,niekto triezvy kto to uz zazil najlepsie a miesto odporucam les alebo cokolvek mimo civilizacie kde vas nikto iny nevyrusi
no priemerná dávka je cca 20 húb čo viem a je dobré ak si v tom momente v prírode a je pekné počasie a nemáš žiadne psychycké ťažkosti a je niekto triezvy pri Tebe a pred užitím mať prázdny žalúdok
hubarska sezona v okolitych lesoch Brna uz asi skoncila..Psilocybe bohemica) a cesi si strazia svoje miesta....inak barky ma 100/pravdu s tym miestom niekde bokom .ale na vylety okolo ohnika je aspon pre mna zima...Ked som mal 18 robil som aj ja sprostosti &a velke&ú ale teraz mam ine starosti a o telo sa staram skor tak ze mu pomaham ho detoxikovat a mysel sa snazim ukludnovat meditaciou.
ked mas zlu psychiku tak neodporucam ale vsak jedna az dve zaliate horucou vodou ta urcite nezabiju ale mal by tam byt pri tebe niekto rozumny pri vedomi keby si si myslela napriklad ze vies lietat a chcela to skusit...
inak osobne som nikdy nemala zlý trip a počula som len o jednom (aj to bol "zlý" z toho dôvodu, že zjedol nadmerné množstvo a zabudol, že tripoval. samozrejme, že keď sa dejú človeku hentaké věci, jako napr. na hubách, a zabudne při tom, že tripuje, tak to nie je zrovna najpríjemnejší zážitok. najmä on vtedy vystúpil zo svojho tela a bol presvedčený, že zomrel. keby bol vedel, že tripuje, bol by to skvelý transcendentálny zážitok. to zabudnutie svojho stavu u neho spôsobilo to, že dva týždne nevychádzal z domu)
ale inak považujem trip za veľmi príjemnú a pozitívnu záležitosť, už len z toho dôvodu, že sa pri tom zbavím všetkých emócií a rozšírené vedomie mi akurát napomáha k vyššiemu uvedomovaniu si vecí.
a tie veci o tom, že by si pri sebe mala mať niekoho skúseného, považujem za blbosť. to nie je LSD, ktoré naozaj je nevyspytateľné.
a "že vieš lietať"... nick z komentára @24 buď lysohlávky ešte nemal alebo požral tak veľa psychadelík, že sa mu to teraz mieša.
Zavidm vsetkym ktori si mozu dat huby a vedia ze budu v pohode preco dpc ja musim mat taku psychikunze keby si nieco hentake dam tak asi skoncim na psychiatrii ja to radsej neriskujem
Lysohlavky sú prírodné LSD, čiže vám z toho môže pekne prepnúť, nie každý má psychiku na užívanie týchto houbiček ..jeden chalan vyskočil z okna + som počula ,že ak si dáte tak kolem 130 - môžte sa rozlúčiť s normálnym životom & stráviť ho v plnej kráse psychiatrie .. k čomu je to dobré, to fakt neviem
zjedla som ich 10 a hladkala som nežne strom. potom je len nepríjemné že ráno máš horkú chuť v ústach. ale to si stačí dať čerstvý pomarančový džús a je dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@antifunebracka co je konec dedo jozef? normalna otazka, za to ze ty to nepoznas nemusis hned volat admina
@tryptaminedream ludia ako ty pa3a na psychia3u
len tak pomimo, k tym lysacom nemam kao prisiet
VSAK NECHAJ HO,DETI SA POTREBUJE S NIECIM AJ HRAT,HLAVNE KED TO AJ VEDOMIE ROZSIRUJE,NEVIEM ZE PRECO SI TAKY HAJZEL
(keď do toho ideš s rozporuplnými pocitmi, nie je to asi ktoviečo, ale tak to je asi aj presne dôvodom, prečo sa o tom snažíš čo najviac informovať namiesto toho, aby si do toho rovno skočila ako poniektorí voči samým sebe nezodpovednejší, čo, zdá sa, niektorým tu prítomným mimoriadne prekáža a radšej by mali spoločnosť iracionálne démonizujúcu všetko, čo bolo zhodou okolností ustavené ako ilegálne)
ked mas zlu psychiku tak neodporucam ale vsak jedna az dve zaliate horucou vodou ta urcite nezabiju ale mal by tam byt pri tebe niekto rozumny pri vedomi keby si si myslela napriklad ze vies lietat a chcela to skusit...
ale inak považujem trip za veľmi príjemnú a pozitívnu záležitosť, už len z toho dôvodu, že sa pri tom zbavím všetkých emócií a rozšírené vedomie mi akurát napomáha k vyššiemu uvedomovaniu si vecí.
a tie veci o tom, že by si pri sebe mala mať niekoho skúseného, považujem za blbosť. to nie je LSD, ktoré naozaj je nevyspytateľné.
a "že vieš lietať"... nick z komentára @24 buď lysohlávky ešte nemal alebo požral tak veľa psychadelík, že sa mu to teraz mieša.
neviem, aké sú české hríbiky a s akým množstvom máš skúsenosť, ale s tým LSD je to predsa presne naopak