Dobry den, prepadol som z matematiky a chcem sa spytat co bude dalej. Kedy budem skusany? A z coho presne? Uz ste robili niekto? Ake to bolo? Nehaju ma prejst? :/ dík
Nebudem kkt. Vediet. Mam doucovatelku ktora ma bude ucit zadarmo ale neviem kedy mam k nej chodit a ci to vobec stihnem ved ze 1 mesiac sa to neda. Skusky su na konci augusta alebo na zaciatku?
@prosimpomoc A ako to my máme vedieť? Každá škola má inokedy komisionálky, tak sa hlavne opýtaj v škole... A z čoho budeš skúšaný? Z toho, čo ste tento rok na matike robili A záleží na učiteľoch a na tvojich vedomostiach, či prejdeš, myslím, že komisia sa skladá z učiteľa, ktorý ťa predmet v tomto toku učil, potom učiteľa, ktorý učí daný predmet (čiže u teba matika) a tento rok ťa NEučil, a posledný (tretí) člen komisie je z vedenia školy (riaditeľ, príp. zástupca)
vela stastia... a dufaj, ze su na zaciatku augusta, aby si mal aspon nieco z tych prazdnin a buduci rok sa skus ucit od septembra, mozno aj s doucovatelkou
Ja si len pamätám že pred niekoľkými rokmi spolužiačka prepadala tiež z matiky ale nakoniec jej po krvopotnom skúšaní dali na vysvedčení štvorku.
A preboha to čo si robil?? Ak aspoň trochu počúvaš na hodine a cez prestávku si to pozrieš a nie si cez daný test nafetovaný tak minimálne na štvorku to musíš napísať.
Ved ja som to vobec nepochopil.. Uz som pochopil ze sa musim lepsie ucit a budem sa ucit. Len chcem sancu od tej prisnej ucitelky. Vacsina ludia prepadla z matiky tiez.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mal anglinu, naučil sa jednu tému (jedlo v anglicku) a vybral si šejkspíra. Tak začal.
Mr. Sheakpeer. Na raňajky si dám vajco a.t.d'.
Dohodli sa na dvojke, ked'že jeden učiteľ vedel hovno z angliny
ale k téme to asi nebolo..nevadí
ked si bol sprosty cely rok tak pekne sed doma na riti a uc sa
ak daco chces napis mi tsku a neviem co si myslis ze ti akoze poviem o__O
ked si si za polroka nevsimol ze prepadas tak sa boj teraz
A preboha to čo si robil?? Ak aspoň trochu počúvaš na hodine a cez prestávku si to pozrieš a nie si cez daný test nafetovaný tak minimálne na štvorku to musíš napísať.
Ale veľa šťastia pri teste v Auguste.