Tiež by ma zaujímalo, čo si o show myslíte, či vás zaujíma, ak ju teda vôbec pozeráte... Mne sa páči, baví ma to. Adelu mám veľmi rada, jej humor je osobitý a skvelý
k telke sa teraz nedostanem, ale dvakrat som si mu stiahol z markiza.sk, je pravda, ze Adely je uz v mediach privela, ale vecer ako odychovku si pozriet, nevidim v tom problem
@tomas videl si asi jeden z tých prvých dielov - to bolo fakt zúfalé. ale trošku to pozmenili - hlavne ľudí tam, a teraz je to fakt super, naposledy som videla, keď tam bol hrbatý a predtým šatan, a bolo to veľmi príjemné
tiež som spočiatku pochybovala, ale adela to zvláda dobre
Adelu mám rada, chcela som to sledovať, ale akosi sa nikdy neprinútim premiestniť z mojej izby k televízoru.
Videla som pár častí, tie hodnotím tak všeliako, bolo tam aj niečo pozitívne, aj niečo negatívne, ale tá relácia ako celok mi nejako k životu nechýba. Takže tak.
nemám ju veľmi rada... moderátorka je dobrá, to sa jej musí nechať - ale celkovo ma tá šou dosť nudí... videla som asi dve minúty z tej časti,č o tam mala ako hosťa Matoviča a stačilo mi.... a potom asi dve minúty so Šatanom
kedze nemam v izbe televizor, a v obyvacke alebo u bratov ho pozeravam len vynimocne, tak ani velmi nie.. ale pozerala som jedna cast v archive markizy.. a chcela som aj dalsia, alv markize maju otrasny prehravac, takze sa tam nic neda pozerat..
Nie je to zla show, ale chcelo by to zmeny. Najma co sa tyka casu - nemali by tuto show davat 4-krat do tyzdna, ale len raz, max. dvakrat. Relacia by mohla trvat dlhsie, a uz vobec nechapem ten jej pokec s kamaratmi, ktory trva tak tri minuty. Bud znova - predlzit cas diskusie s nimi, alebo to uplne zrusit. Pride mi to ako maximalne nepremyslena a nezorganizovana show, ktorej zakladnym kamenom je meno Adely Banasovej. Adela sa snazi, niektore casti su velmi dobre, ale u Adely som zvyknuta na vyborne. Zatial je to len lahsi nadpriemer, uvidime, co prinesie buducnost.
banasovu som mal kedysi celkom rad, no v poslednej dobe mam niekedy pocit, ze este aj z chladnicky mi vyskoci..uz je opozerana...a v telke ajtak pozeram 90% len sportove prenosy, tie zaberu dost casu, ine nemam kedy pozerat..
Nie som si ista, preco sa na to dala, lebo mam obcas pocit, akoby sa v samostatnom moderovani ciastocne stracala. Ona je velmi dobra, ked ma este spolumoderatora, pretoze sa mozu navzajom doplnat a take tie male, trefne poznamky "medzi recou" sa mi vzdy na nej pacili najviac.
A napriklad nechapem, preco si zavolala Ivetu Bartosovu. Ta zena je totalne na dne, vsetci sa na nu zvysoka..., jej manazer musi byt tiez zlahka kreten (a mozno nie len zlahka), lebo si nemyslim, ze by jej teraz pomahali rozhovory o jej zivote.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
pritom Krausovu (Jan Kraus, nie Andy Kraus) late night show som kukaval celkom raz.
tiež som spočiatku pochybovala, ale adela to zvláda dobre
Videla som pár častí, tie hodnotím tak všeliako, bolo tam aj niečo pozitívne, aj niečo negatívne, ale tá relácia ako celok mi nejako k životu nechýba. Takže tak.
A napriklad nechapem, preco si zavolala Ivetu Bartosovu. Ta zena je totalne na dne, vsetci sa na nu zvysoka..., jej manazer musi byt tiez zlahka kreten (a mozno nie len zlahka), lebo si nemyslim, ze by jej teraz pomahali rozhovory o jej zivote.
Inak relaciu ale az tak zle nevidim.